Det händer grejer i Kvalserien!

Wow, det går inte riktigt som vi låtsas-experter trodde inför detta kval. Viggan går klart bättre än förväntat och Linden slår det lag som vi trodde skulle bli obesegrade i serien. Jäkligt kul att killarna vill visa att inget är klart på förhand.

Jocke Lundholm: -Hej Bra match från oss rakt igenom, nu går vi vidare mot nya utmaningar, Söndag väntar Viggan borta. Härligt publik siffra igen 500 en fredag kväll//

Niklas Perers: -Tyvärr gör vi Linden väldigt bra idag då vi inte kommer upp till den nivå vi vill vara på och då har dom många puckskickliga spelare som får ha lite väl roligt ute på isen. Som tur är har vi chans att revanschera oss redan på söndag då det är ny match igen.

Calle Wendt:-Idag var de ett lag i Stortorpshallen som var sugna på att spela hockey och jobba röven av sig för att ta poäng. De som ville de fick med sig tre poäng hem välförtjänt. Vi verkar inte vara sugna på att följa några ramar i spelet som vi satt upp och inte de minsta sugna på att bli lite svettiga och jobba för att få med oss poäng. Vi har tre juniorer i laget som är de som jobbar hårdast och får välförtjänt göra ett mål. Utan dom hade de slutat 4-0.

Tim Johansson-Bräck: -Tycker vi tar med det vi gjorde bra senast, och gör det ännu lite bättre ikväll. Laginsats! Många som kämpar på jävligt bra. Väldigt kul!

Kjell Svensson:

Mattias Valente:-Nacka borta är alltid lurigt. Tre poäng var målet idag och det lyckades vi med. Dock långt ifrån den snyggaste segern men vi är effektiva framåt och trygga bakåt vilket ger resultat idag. Skönt att studsa tillbaka, nu laddar vi inför ny fight på söndag.

Toppbilden visar Jocke Lundholm, coachen som leder serien i detta läge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.