Kvalserien Omgång 5:10

Film kommer på torsdag fm.

Jocke Lundholm: -Tja Vi gör en riktigt bra match, kommer ut starkt och leder med en puck efter första . Vi skapar oss en tvåmålsledning efter andra genom att hänga tre i puckar. Sista perioden hanterar vi på ett bra sätt, vi släpper endast 6 skott på oss trots att Trånkan är på jakt. Nu gäller det nya utmaningar att förbereda oss inför//

Calle Wendt: -Tja, jadu snart slut på analyser efter matcherna. Vi blir hårt straffade på misstag och Linden visar vilket skickligt lag de har offensivt, tyvärr lyckas vi inte reda ut de idag heller.

Kjell Svensson: -Fick en mardrömsstart med 0-3 första perioden.Andra och tredje spelar vi okey men har svårt att få in pucken.

Tim Johansson-Bräck: -Var faktiskt inte på plats, men fick höra att vi gjorde en bra förstaperiod, och två sämre perioder efter det. Ändå skönt att få med oss vinsten, trots allt!

Niklas Perers: -Just nu är man så klart väldigt besviken över att förlora en match som vi bör vinna 9 gångar av 10 om vi kikar hur det ser ut över 60 minuter idag. Tyvärr tillåter vi Arlanda vända matchen efter 50 min när vi inte är rejäla i våra ageranden och inte kunnat skördat bättre på det vi skapat tidigare i matchen. Vi har bara oss själva att skylla men att det endast blir en utvisning på hela matchen tror jag fler än jag tycker är väldigt märkligt.

Mattias Valente: ..kommer på film.

Toppbilden visar Wings målvakt Mutze och hans tränare Hamberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.