Nu börjar det brännas!!

Fem omgångar kvar och topplagen Wings och Linden ser allt mer ut som Hockeyettanlag till nästa säsong. Tror inte Hanviken och Viggan håller med oss och det är onekligen spännande för om nån av dem tar en trepoängare idag kan man bli tvåa i tabellen om det vill sig väl.
Trånkan och Nacka får inrikta sig på att avsluta serien bra vilket kan vara nog så viktigt för nästa säsongs förberedelser.

Mattias Valente, Wings: -Tjena, Vi kommer till start med samma lag som senast och är väl förberedda.
Finns väl inga hemligheter idag, handlar om att vara konsekventa, kliva dit i alla lägen och minimera misstagen.

Jocke Lundholm, Linden: Vi kommer med ordinarie lag och alla är friska.

………………

Niklas Perers, Hanviken: -Idag är det mycket upp till oss själva vad vi vill att matchen ska ta vägen. Klarar vi av att hålla oss till gameplan i 60 min idag tror jag vi har goda chanser till vinst. Men det brukar vara lättare sagt än gjort ibland. Viggan ligger ju före oss i tabellen så det gäller att vara på tå.

Tim Johansson-Bräck: -Hej! Vinna lite fler närkamper än senast mot dem, rakare anfallsspel, och flytta pucken fort i egen zon. Då ger vi oss själva rätt förutsättningar

………………

Philip Nilsson-Fornes (C), Nacka:-Serien vänder och det är dags för oss att komma upp i nivå igen. Någon gång måste det vända. Dags för oss att få lite stolpe in istället för stolpe ut

Calle Wendt, Trånkan: -Idag måste vi ut och gasa, släppa allt som varit och spela för varandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.