Nacka tar tredje raka!

Ja, Nacka kör på i ullstrumporna och efter att ha slagit Trångsund så får vi förmoda att man fick in den goda stämningen igen och då slår man topplagen Linden och Wings efter varandra. På söndag väntar Hanviken och man kan åter förmoda något…att Hanviken lär ta motståndarna på största allvar.

Hanviken ja, tar en väldigt värdefull trepoängare mot Linden i en match som var litet speciell, då vi tyckte man ”höll litet hårt i klubborna”! Man vill inte göra bort sig och spelade inte avslappnat så passningar och passningsmottagandet var inte i toppklass. Matchen var ändå underhållande med två fantastiska målvakter. Ett misstag av en back i Linden, läs indianare, gav Hampus Berg chansen att avgöra..den chansen tog han.

Viggan har ont om folk för tillfället men man vann över Trånkan ändå. Trånkan har inget att spela för och kanske är man inte som bäst då. Viggan har en teoretisk chans att ta en andra plats och ger inte upp än.

………………….

Nichlas Perers: -En riktig krigarseger i en jämn seriefinal. Precis som vi vill att grabbarna ska uppträda när det drar ihop sig. Extra skönt att Boje får en ny nolla i protokollet när han spelar så stabilt som han gör idag. Det ger trygghet i vårt försvarsspel när vi under vissa byten blir hängande i egen zon då vi inte är rejäla i vårt presspel eller ödmjuka runt linjerna. Utöver det tycker jag inte vi ska skämmas ett dugg att vi drar längsta strået idag, snarare tvärs om.

Jocke Lundholm: -Vi är bättre än dem, tycker vi gör det kanon idag, helt klart nöjda med liret, vi har redan glömt resultatet och kommer ihåg prestationen, vi lirar kval och då finns inte tid för analys och negativitet. Vi känner oss helt klart till freds med situationen, hade vi fått välja detta läge i augusti hade vi tagit det alla dagar i veckan, allt i egna händer att minst bli tvåa i kvalet vilket betyder att vi lirar i ettan nästa säsong//

…………….

Mattias Valente: -Tyvärr är vi inte påkopplade och tillräckligt villiga att göra jobbet idag. Vi går bort oss, slarvar och fuskar över hela isen. Nacka utnyttjar det vi bjuder på. Vet faktiskt inte vad mer jag skall säga. Är så sjukt besviken.

Kjell Svensson: -Vi har tidigare haft svårt att få utdelning på våra chanser som vaskas fram ,men nu känns det som vi har hitta tillbaka till formen ?
Philip Nilsson-Fornes (C): -Inte mycket skillnad nu mot tidigare i vårt spel men puckarna trillar in nu och vi får utdelning. Vi spelar bra och visar att vi har en hög högsta nivå. Mycket harmoni. Riktigt roligt för samtliga unga spelare att få visa framfötterna. Lukas Hilding kommer också tillbaka efter långledigt och visar vägen tycker jag!

…………….

Tim Johansson Bräck:  -Det såg inget vidare ut alls faktiskt. Långsamt och oengagerat. Men en fin insats av Gurra i målet. Och alltid kul med tre pinnar!

Calle Wendt: -Ja, tråkigt att vi inte vill lite mer än vad vi vill idag för då vinner vi. Vi spelar rätt bra hockey men saknar de 15-20 procenten som krävs för att ha skärpa i avslut osv. Men men nya tag på söndag.

Toppbilden visar Kjell Svensson coach Nacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.