Resultat Fredag 4 oktober

Roliga matcher igen!


Lukas Hilding

NORRA

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Kan vara lite bättre. Matchen blev som jag trodde med hög fart. Vi gör nog den bästa första perioden för denna säsong. I andra fick vi vattenskalle och började göra saker som ej är normalt. Tredje en helt okej period. Skjuter man 48 skott bör man göra mer en 1 mål!!

Kjell Svensson, Nacka: -Hej Pelle, måste börja med att säga att det var en riktigt skön vinst! Vi är inte riktigt med i början och Filip (MV) gör en riktigt bra insats för att hålla med oss i matchen. Vi jobbar oss in och precis som i tisdags så gör vi en bra andra period och får bra utdelning. Tredje stänger vi ner deras spel på ett väldigt moget sätt och Hilding får avsluta i tom kasse även denna fredag. Vi jobbar ödmjukt vidare✌️


Kenta Pettersson, Spånga:

Erik Tessmar: -Tjena Pelle Tredje raka vinsten efter en riktigt stark laginsats. Alla grabbarna krigade verkligen in 3 poäng idag. Järfälla var bra, men nånstans kändes det som att fick vi bara spelet att lossna så kunde vi få med oss momentum. Det kan man lugnt säga att fick fick också! Riktigt starkt av oss att pumpa på trots att de gör 2-3 direkt efter vi kommit ikapp till 2-2. Sjukt stolt över grabbarna idag!

SÖDRA


Jesper Boklund

Gustav Länn, Åker: -Var inte på plats ikväll men assisterande tränare Rikard Ryden låter kort och gott hälsa att det bara var ett lag på banan. Jag ifrågasätter honom inte.

Robert Spath, Nynäs:-Vi blev totalt överkörde av ett idag mycket bra Åkers lag. Även om det var bara 3-1 när tredje börjar så när ett tidigt mål till 4-1 kommer föll vi ihop totalt. Bara att gratulera Åkers till sin seger.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! Skön vinst. Vi gör en bra tredje period. Grabbarna visar på bra karaktär och krigar till oss tre poäng. Trevlig helg!

Uffe Rådbjer, Tumba: -Va säger man när vi känner att man är bättre än motståndet och spelar med huvet under armen. BOTTENNAPP. GO’kväll

Ivan Ciernik, Flempan: -Hi thank you Our worst game happy with 3 points.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.