Söndagsmatch i Norra

Järfälla skjuter hela 61 skott men vi såg redan igår att målvakten Hansson är något extra och här motar han 58 skott!!!
Han blev dock utbytt i tredje perioden igår men det var inte pga att han inte presterade bra utan tränare Lindström tyckte att ungeVan Den Bosch kunde få debutera när utespelarna inte bjöd upp till kamp. Unge Van Den Bosch gjorde en habil instats under den tiden han fick på isen. Tyvärr noterade inte seket i Viggan målvaktsbytet.


Andreas Hansson

Peter Lindström, Sudret: – Ja, det här var ett fall framåt trots förlust, 1-3 och ett mål i tom bur. Vi har ju knappt träningsspelat så de här matcherna är ju supernyttiga..speciellt när det är så bra motstånd. Igår var jag sur på grabbarnas insats men idag skärpte de sig..därför känns det som ett fall framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.