Fredagsmyset avgjort!

Livesändningen från Visättra Ishall var sprängfylld med mål och andra händelser så nog hade vi lagt Fredagsmyset på rätt ställe alltid.

Åker vann till slut men Flempan gav aldrig upp trots att man kämpade i motvind och uppförsbacke. Kul match med många individuella prestationer men även schabbel och utvisningar som kostade lagen baklängesmål och förtret.
Matchen och intervjuer finns på Facebook.

NORRA

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle! En bra första period där vi spelade en riktig bra hockey. I andra är Spånga mycket bättre än vi. Tredje tar vi tag i matchen igen och gör en hel del fina mål Jag har sagt det förut, Spånga kommer att ta många skalper. Nu gäller det att rida på denna seger för nu gäller det Gotland på söndag.

Kenta Pettersson, Spånga:-Rimbo borta är alltid en tuff uppgift. Det blir inte lättare om man sitter i utvisningsbåset titt som tätt. Vi släpper 2 i box-play och 2 i efterdyningar av box-play. Bara bita ihop och ta nya tag.

 

Tim Johansson-Bräck, Viggan:-Ja du, väldigt rolig kväll! Tycker vi har mycket energi hela matchen igenom, och bra insatser från många. Väldigt skönt att studsa tillbaka från senast. Nu ser vi fram emot Spånga på tisdag!

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Idag var det inget snack, vi kommer ut på hälarna och kommer aldrig in i matchen. Viggan är överlägsna oss idag, vi bryter ihop ikväll kör gemensam frukost imorgon och träning. På tisdag kommer ett annat Göta komma upp till match!

 

 

SÖDRA

Robert Spath, Nynäshamn: -Blev en jämn match rakt igenom där båda lagen hade stundtals bra tryck i anfallszon, lite surt blir det när vi släpper en 3-1 ledning i tredje, men vi får vara glada för de  2 pinnar vi fick med oss idag.

Ludde Zettervall, Haninge: -Riktigt skönt med vinst, även fast jag tycker sett till hela matchen att vi borde haft med oss den sista också. Helt klart ändå ett stort steg i rätt riktning och jag vill ge samtliga grabbar en stor eloge för insatsen ikväll. Fira ikväll, imorgon kl 10:00 är löparskorna på och en ny träning väntar. Ha en trevlig helg!


Uffe Rådbjer, Tumba:-Virrigt värre.?
Spelar stundtals bra men går bort oss och glömmer bort att spela den där enkla hockeyn där man inte bjuder på enkla misstag.
SPAIF stretade på bra men vi drog det längsta strået.
Två bra målvakter stod ut i matchen.

Rickard Ryden, Åker

Ivan Ciernik, Flempan

Joonas Routsaari

Dahling & Skoglund

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.