Söndag i Hemse

Sudret gör en ganska remarkabel match där inte mycket tydde på att man skulle ta poäng eller ens göra mål efter två spelade perioder.
Rimbo gör alltså två mål i första perioden men sen blir man allt mer svala och istället för at öka tempot och säkra tre poäng så krånglar man till det alltmer och i tredje perioden så tar Sudret över.
Var man fick energin ifrån är oklart för Sudret har nog inte seriens bästa kondition. Det spelade tydligen ingen roll utan man tog över initiativet med mottot ”motivation slår klass”!
Efter 50 min så får man äntligen hål på Karlsson i Rimbomålet genom Weström och med ännu mera tryck så kan man kvittera bara 3,5 min från slutet genom ett fint spel i anfallszonen där Attlerud skjuter för styrning och Hägg gör just det och det är stor lycka i Hemse Ishall.

I OT borde nog Rimbo avgjort på sina fina chanser men med anskaffad medvind så kan Sudret avgöra genom bra upprullning och skott av Thorén.
Det här bygger naturligtvis självförtroende för Sudret medan Rimbo får ta fram psykdoktorsoffan och analysera varför man inte kunde hålla i matchen på ett acceptabelt sätt.

Rimbos målskytt Karl Pettersson for in i sargen på eget bevåg och drog axeln ur led och förhoppningsvis kan han snart vara med igen för Rimbos lilla trupp har inte råd med så många på skadelistan.

 

Weström & Thorén

Christer Westerlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.