Omgång 8

Jaha, det var en del uppseendeväckande resultat ikväll. Rimbo och Flempan åkte på däng ordentligt och lär komma revanschsugna till nästa match.
Nacka går från klarhet till klarhet men än är det långt kvar tills strecket dras permanent för grundserierna.
Trånkan och Haninge fortsätter att vinna men Tumba är hack i häl. Frågan är vad vi ska tro om Gnesta…har de värmt upp tillräckligt nu och kommer med stormsteg?

 

NORRA

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle Ett riktigt bottennapp av oss, inget tempooch närkampsspelet fanns någonstans på månen. Men grattis JHC

 

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Vad ska man säga?! Spånga äger matchen i de första 40 minuterna, men tack vare bra målvaktsspel och några kontringar har vi 2-2 inför tredje. I tredje och framförallt sista 10 minuterna spelar vi riktigt bra. Sudden tycker jag nog också vi hade ett litet övertag. Andra straffvinsten mot Spånga, förra gången satte vi alla straffarna, idag räddade Groth alla. Skönt med 2 poäng!

Kenta Pettersson, Spånga: -Dyster kväll igen!!!Tycker vi är det spelförande laget i 43-44 min men en utvisning i tredje ger GT vägen in i matchen och senare kvittering, efter det kunde vi lika gärna ha förlorat matchen. Vår ineffektivitet gör att vi inte får med oss 3 poäng. Surt!! Men nya tag mot Sudret på söndag.

Kjell Svensson, Nacka:

Tim Johansson, Viggan: -Bra match tycker jag. Nacka är väldigt skridskostarka, så det blev rätt böljande spel. Vi får in ett flytmål med 5 min kvar som gör det till 5-5, därav såklart tufft att inte få med någon pinne till slut. Men ändå mycket positivt att ta med sig.

SÖDRA

Ivan Ciernik, Flemingsberg: -Gnesta didn’t beat us we beat our selfs

Kristopher Dahling, Flemingsberg: -Vi åkte dit men va inte där mentalt! Dom fick göra precis vad dom ville i 60 min medans vi trodde vi var på bio. Jag  tror  dom har en lina som är väldigt bra med bröderna Stråhle och Lagerström.. Dom kommer komma nu definitivt.

 

Robert Spath, Nynäs: -Tyckte det var en bra match där båda lagen skapade bra lägen, Tumba tog vara på sina chanser, annars en jämn match.

Ulf Rådbjer, Tumba:-Tight match igen såg ut som Nynäs skulle bärga hem det efter två, men mina riddare gaskade upp sig och blev lite för mycket retade av några av deras spelare. Vi gick rakare på mål och släppte skalet mkt snabbare. Vilket resulterade i seger. Trevlig Helg.

Gustaf Länn, Åker: -Vi får inte till det riktigt. Bra första period, uppförsbacke i andra med många utvisningar och i tredje lyckas vi inte göra mål innan Trångsund istället kan göra ett på oss. Letar fortsatt efter lite medstuds och att få ut mer av de chanser vi skapar. Kanske släpper det på tisdag

Ludde Zettervall, Haninge: -Första perioden är riktigt usel från våran sida. Andra och tredje är gör vi faktiskt ruskigt bra. Skönt att få utdelning i tredje. Trevlig helg!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.