Sudret är i stan!

Sudret är i stan och gör sina två sista matcher i Grundserien.

Idag lördag var man i Nacka Ishall och gör ett bra resultat måste man säga, utan att vara föraktfull. Man gör mål, nu mot serieledarna vilket man inte lyckades med förra helgen då man blev nollade i två matcher.

   Kjell Svensson, Nacka: -Tjena! En väldigt speciell match, tror Sudret har 6 skott på mål första två perioderna vilket också speglar matchbilden! Vi gör en stabil match men borde nog kunna komma till avslut något mera. All heder till Sudret som krigar in i det sista. Om inget drastiskt händer så har vi säkrat seriesegern vilket är otroligt skönt och med det kan vi fokusera ännu hårdare på fortsättningen!

   Philip Fornes-Johansson, Cap Nacka: -En rolig lördagsmatch där Sudret krigar på med få spelare. Jag tycker vi försöker hålla upp nivån och trycka på men målvakten hos våra motståndare stoppade mycket. Många gör det bra men vill hylla Lundahl som fortsätter att se väldigt vass ut och självklart Baczek på backen som överträffat alla förväntningar!

 

  Andreas Hansson, mv i Sudret: -Tja, jag hade lite och göra kan man säga, mkt överspel och så men första och sista perioden tycker jag vi spelade bra, andra vet jag inte vad vi höll på med men var lite folk och några onödiga utvisningar som dom tog vara på annars tycker jag vi spelade helt okej:)

 

Morgondagens match blir mot Göta, som är klara för Alltvåan och deras inställning till Sudretmatchen ska ju såklart vara att vinna ordentligt…men med givna förutsättningar kan det undermedvetna spela spelarna ett spratt…vi får väl se!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.