Tipset till Tisdagskamperna.

Ja, vi ringde vår Hemlige Vaktis igen för att få några bra ingångar till vinnande tips på tisdagskvällen.

Hittills är han i kraftigt underläge om man jämför med Micke Flodin på Länna Sport! Men, han vill utmana igen, så visst varsågod!

 

ALLTVÅAN:

Odds: 68,69

Järfälla är underdogs men räds inte Nacka, båda har gott självförtroende. Bra målvakter så…få mål ikväll.

Haninge har förstärkt och har bra form…Trånkan har uddamålsförluster mot topplag och tyvärr händer det igen.

Åker har bra form men Göta…måste upp ur sin grop. Det är ju bara bra lag i serien så inte i .en enda match går det att skruva ned koncentration eller kampvilja.

Viggan och Tumba svajar i form så att säga vem som kommer att ta extrapoängen är riktigt svårt att säga. Men att det blir kryss är det lätt att säga.

Odds: 141,96

Spånga visade bra form mot Flempan sist och Rimbo är som serieledare också i bra form. Jag tror det blir jämnt, väldigt jämnt!

Livesändningen från Folkets Hall blir väldigt spännande..kan Nynäs ta sig i kragen efter kraschen i Hemse? Man vann ju hemma mot Spånga på ett stabilt sätt så..vad kan Flempan ställa till med? Är nyförvärven så pass bra och gör laget till tre hela femmor, att man vinner? Nja, på OT iså fall.

Värmdö? Jumbo så här långt medan SPAIF ryckt upp sig ordentligt. Om Värmdö får in alla i truppen så vinner man nog men det vet vi inte på förhand. Krysset får gälla!

Hemlige Vaktisen: -Glöm inte köpa sportdryck till Livesändningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.