FREDAGSMATCHER

Oj vilka matcher vi får se ikväll!!

I Alltvåan är det riktigt ovisst och det kan mycket väl bli oväntade resultat även i denna omgång.

  Både Haninge och Nacka fick stryk sist och något av lagen kommer återigen att bli en vinnare..som de så hett åtrår. Vi kan inte vilket det lager blir.

  Göta åker till Ishuset med bättre självförtroende efter en bra match mot serieledarna Åker i tisdags. Tumba fick ju islossning mot Viggan och kanske är favoriter, med en hårsmån, men Göta har verkligen chansen att ta poäng..om man retar Rådbjers hetlevrade pojkar.

  Trånkan tar emot serieledarna Åker och den här toppmatchen blir även den helt oviss..kanske har Trångsund hemmafördel…det tror de säkert själva. Ryktet säger att Joonas Routsaari fått erbjudande om plats i Hockeyettan igen men att Åker inte ville släppa honom. Förståeligt men litet synd för Joonas…om nu ryktet stämmer.

  Viggan tar emot Järfälla där hemmalaget har litet problem för tillfället och måste visa bättre vilja och kamplust. Järfälla verkar tvärtom mycket självsäkra och har harmoni i truppen. Självklar bortavinst? Nja, Viggan har visserligen tappat skyttekungen Viktor Thim och klassbacken Oskar Lundgren men..man har ju spelare som ka göra väldigt oväntade saker. Bland annat så har bröderna Tumba tagit steg framåt och syns alltmer i protokollen.

……..

I Fortsättningsserien är det större skillnader mellan lagen men det är en lång serie så inget är givet än.

  Serieledarna Rimbo tar emot Flemingsberg och man gör det med gott mod och som favoriter. Flempan dippade mot Nynäs och kanske kan man komma tillbaka då bl.a  nya spelarna Sebastian Linder och Tommy Nyberg blir ännu bättre i laget.

Gnesta verkar ha tappat litet ånga och om det beror på att bröderna Stråhle tagit TimeOut må vara osagt men är kanske högst troligt. Nynäs stänkte in sju puckar mot Flempan sist och har säkert momentum….väl?

SPAIF överraskar alla genom att ha rivstartat i serien och ligger två poäng före Spånga. Bortalaget letar väldigt hårt efter litet jämnhet men blandar resultaten alldeles för mycket för att coacherna ska kunna sova ordentligt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.