Värmdö plockade viktiga poäng i Hemse

Det är inte ofta Sudret varit favoriter hos spelbolagen hittills men nu när man var det så fick man stryk, på OT, mot Värmdö.

Skottstatistiken vittnar om ett visst tryck mot motståndarkassen, 51-27, men det var bara Värmdö som gjorde mål i de första två perioderna. Sudret gör tre mål i tredje perioden och kvitterar så matchen går till OT, där Värmdö är ofina nog att ta extrapoängen!

Viktor Lindström gör två mål för Sudret men Andreas ”Tessan” Ahlström-Tenezos blir matchvinnare med sista målet.

Noterbart är att Sudret växt in i seriespelet och tillskansat sig hela 10 poäng och är bara två poäng efter serieledarna!!

Peter Lindström, Sudret: -Vi skapade mycket men Värmdö spelade smart o kunde vinna i sudden. Vi blev stillastående o hade ett dåligt passningsspel.