Fredagsfesten över..

Det var rena fyrverkerierna på fredagskvällen med massor av mål..förutom i Rimbo där Nynäshamn vann med måttliga 2-1 i en ändå mycket rivig match!!

Det var bara en match till i Fortsättningsserien och där vann Gnesta bottenkampen över Värmdö med 5-3.

I Alltvåan var det High Chaparall då Viggan mot Göta gick från 3-1 till 3-5 till oavgjort och vinst i OT!!

Tumba
hade ett battle mot Trånkan och gick från 1-2 till 5-5 och sen gled ifrån till 9-6!!

Haninge hade en Shoot-out mot Järfälla där man gick från 3-1 till 3-3 och sen till straffar…som man vann!

Åker hade en svängom med Nacka och gick från 3-1 till 3-4 och sen tog man hem matchen genom 6-5!!

Nog var det fyrverkerier på fredagskvällen alltid!

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Nynäs drar ifrån rejält i tabellen och har fortfarande en match mindre spelad än tvåan Rimbo!!

Christer Westerlund, Rimbo: -Surt att förlora matchen tycker vi gör en bra match.

Robert Spath, Nynäs: -Håller helt med dig om att båda lagen kämpade mycket bra, Rimbo började matchen bäst men vi jobbade oss in i matchen mer o mer. Kanon kämpamatch av samtliga !

Oscar Berghult om förlusten

Elias Linder och Erik Gustavsson om vinsten

 

ALLTVÅAN

Åker och Tumba har flyt just nu och kan inte förlora, Tumbas Tobias Eriksson gör fyra mål!!…och Göta kan inte ta en trepoängare trots fem gjorda mål på bortaplan..tungt.

Rikard Rydén, Åker: – Vi vinner igen. Sett även till den här matchen så Nacka det spelförande laget och vinner skotten med 52-21. Vi har spelmässigt gjort bättre matcher denna säsong. Men både jag och Tobbe blir grymt stolta när vi ser hur grabbarna sliter och kämpar trots att spelet inte riktigt stämmer.
Nacka är det bättre laget i första två perioderna. Det till trots är ställningen 4-4 inför sista. Där tar vi ledningen tidigt i pp och ökar sedan på med sju minuter kvar, även denna gång i pp. Nacka reducerar med tre minuter kvar, men i tredje tycker jag att vi har bättre koll på spelet och kan ändå kriga oss till tre riktigt sköna poäng.
Vi är som sagt super nöjda med det och att vi krigar till på segern.

Kjell Svensson, Nacka: -Hej Pelle, utan att låta bitter så vill det inte riktigt studsa med oss just nu. Ser vi till våra senaste matcher så tycker jag att vi tar stora kliv framåt idag men vi släpper också 6 mål vilket gör det svårt att vinna. Vi har några detaljer vi ska slipa på och så är det nya tag på tisdag!

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Hej Pelle, Väldigt svängig match hos oss. Tycker vi är klart bättre första 10 min, leder välförtjänt med 3-1. Sen tycker jag tempot sjunker resterande minuter i första. Andra är bedrövlig från vår sida, och något vi måste göra bättre. Tredje skapar vi mycket och till slut så får vi in två för att kvittera. I sudden är vi klart bättre och tar 2 viktiga pinnar. Kul med hockey!

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle RIKTIGT tung förlust. Vi ligger helt oförtjänt under med 3-1 efter sju minuter trots att vi börjat matchen riktigt bra. Andra perioden är vi klart spelförande och vänder matchen välförtjänt. I tredje gör vi egentligen ytterligare en bra period, men deras två mål kommer verkligen som blixtar från klar himmel och matchen går till sudden. Där har vi ett friläge för att avgöra, men det slutar med torsk trots allt. Vi har det inte lätt just nu, men vi kommer igen!

Uffe Rådbjer, Tumba: -En match som ingen tränare gillar men vi var mer effektiva än Trånkan. Som du ser ingen match med defensiva tankar utan full fart framåt. Otroligt viktiga och sköna 3 poäng vilket gav oss lite andrum, fick bort kniven från strupen. Äntligen så lossnade det för en av mina viktigaste spelare. Det har gått lite troll i missade målchanser. Trevlig Helg

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Vet du, jag måste vara nöjd med en pinne eftersom vi spelade väldigt illa i 40 minuter…men vi kunde ha avgjort matchen i slutet av tredje perioden och Adde Sjöqvist hade flera ramträffar i OT..men som sagt.vi får vara nöjda med utdelningen.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! En härlig vinst som jag på något sett tycker vi är välförtjänta av. Vi är ett lag som aldrig ger upp och de visar vi verkligen idag. En kämpaseger helt enkelt. Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.