Fredagsfyrverkeri!!

Sannerligen målrikt ikväll!!

ALLTVÅAN

Kjell Svensson, Nacka: Tjena! Det var en riktig bra hockeymatch från våran sida, vi hade bra lägen, synd dock att vi har svårt att få in pucken. Men eloge till grabbarna för en bra match, tråkigt med en tung förlust. Men vi siktar på att målen rullar in  på tisdag! ?

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Nacka var hetare än oss i första perioden och vi räddas av att mv Adam Johansson gör några tokräddningar i slutet av perioden. De övriga perioderna var helt jämna men vår bredd kanske är en aning bättre än Nackas ungdomliga spel och vinsten och två poäng till oss är väl rättvis, måste jag säga.
Brukar nästan aldrig kommentera domarinsatserna men igår hade vi inte domarbesluten med oss, rätt frustrerad ett antal gånger.

Erik Tessmar, Nacka:-Tjena Pelle Ja idag gör vi en kanonmatch tycker jag. Åtta minuter i andra perioden och fyra insläppta gör det svårt för oss. Men jävlar vad grabbarna drev på idag, jag är grymt stolt trots förlusten ändå. Nya tag på tisdag!

Rikard Rydén, Åker: -Vi startar första perioden dåligt och ligger sedan under med 2-0 I andra gör vi en riktigt bra uppryckning och gör först två mål i powerplay och sedan ytterligare två och har således ledningen med 4-2 I sista så kommer Göta/Traneberg upp i spelet igen. Vi gör dock 5-2 innan de gör de gör 5-3. Med sju minuter kvar får vi ett tveksamt matchstraff. Vi spelar riktigt bra i boxplay men drar på oss en utvisning till. Reduceringen till 5-4 kommer. Men vi håller matchen ut. Bra effektivitet framåt och bra målvakts spel är det som bäddar för segern Riktigt skönt att vara tillbaka på vinnarspåret igen Viggbyholm borta på tisdag

 

Uffe Rådbjer, Tumba: -Ja vad ska man säga. Vi har för tillfället ett väldigt bra go i laget där vi i många fall kommer undan med andan i halsgropen. En mkt stabil målvakt som räddar oss många gånger. Idag tittar vi för många gånger på puck istället gör att proppa spelaren vilket resulterade i mål bakåt.. Det bästa är att vi inte ger upp trots mål bakåt och ofta förfördelade i domslut. Ingen vet nivå på domarna från period till period. Känns riktigt bra med många vinster men då kommer man närmare en torsk…. Vägra.
P.S Ifall de inte hade haft Notan o Thim…….. vore det mycket enklare..

Tim Johansson-Bräck: -Tycker vi gör en bra match i ungefär 55 minuter. Det tar vi med oss framåt. Mycket fart och rolig hockey från båda håll. Sista 5 glömmer vi, och hoppas att vi inte ser något mer av.


Dennis Strand, målkung, 16 kassar nu!

Ludde Zettervall, Haninge: -Väldigt skön trepoängare. Jag tycker vi är det bättre laget hela matchen och bör stänga den tidigare än vad vi gör. Karaktär av grabbarna att kriga från minut 1-60 trots att spelet inte är 100% idag.. Nu njuter vi av detta och kliver påt igen imorgonbitti. Ha det!


Rasmus Davidsson, 2+2p!!

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle Säsongens sämsta andra period tog på oss alldeles för tok många utvisningar Men Spånga gjorde oss dåliga dom vann helt rättvist

Kenta Pettersson, Spånga:-Tjenare Pelle Två riktigt bra perioder och bra utdelning i PP. Vi blir lite passiva/inaktiva i tredje samtidigt som Rimbo går för det. Skönt med 3pinnar på en erkänt svår bortamatch


Patrik Wängdahl, tremålsskytt!

Kristoffer Linder, back, Flempan: -Hej Pelle. Vi börjar matchen som vanligt, under all kritik. Spelar upp och i andra perioden men ligger tyvärr under med 0-3. Gör en fantastiskt sista period och kommer ikapp till 3-3. Lite tack vare en väldigt het spelare idag. (Lillebror Linder) som gör alla 3 målen. Tyvärr håller det inte hela vägen då vi släpper in en puck med 9 sekunder kvar. Jävligt surt att inte få med sig några poäng idag mot serieledarna men det är bara att bita ihop. Det är mycket kvar av säsongen.

Daniel Svensson, lagl, Nynäs: -Ojoj, inget försvarspel ikväll så att vi lyckades vinna och få med oss tre poäng berodde en hel del på Elias Linder i målet, han gjorde några makalösa räddningar. Kuriosa är att hans namne i Flempan, Sebastian Linder ändå gjorde tre mål på Elias, då försvaret var på vift!


Sebastian Linder Tremålsskytt!

Bra kämpat av Värmdö som hade båda sina coacher, Landberg och Liman, med på isen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.