Tisdagstramp!

Vi börjar med Alltvåan denna gång och vi ser fyra matcher som….inte går att tippa!!
De fyra bästa möter varandra och det blir riktigt roliga matcher!
Vi livesänder Tumba-Haninge i Ishuset och hoppas på en extra rivig match.

TUMBA-HANINGE
Mm, var Tumbas torsk sist mot Åker bara ett litet hack i skivan eller..? Haninge vinner sina matcher nu och gör många mål så den här matchen bör gå till…straffar?

JÄRFÄLLA-ÅKER
Järfälla gjorde tydligen en halvbra match sist och ändå vann man stort mot Trånkan. Nu väntar serieledarna Åker som har gott självförtroende och en grym målvakt i Klarström. Kan den vansinnigt jobbiga rusningstrafik-resan från prärien i Sörmland påverka laget och är hemmaplansfavören för Järfälla tillräckligt för att även denna match avgörs på straffar? Vi tippar kryss.

GÖTA-TRÅNKAN
Frågan är om Bromma slutat fira trepoängaren mot Nacka sist och kan foka på matchen på tisdagskvällen? Har Kevin L smort upp handlederna tillräckligt till nedsläpp så han kan göra ett segermål till? Får vi se Rosengård i målet igen eftersom han nollade Nacka?

VIGGAN-NACKA
Viggan vinner inte tillräckligt många matcher för att de ska vara nöjda men stundtals spelar man väldigt inspirerat och får man nu äntligen tillbaka några spelare från skador mm så har man chansen till en trepoängare, helt klart!
Nacka är nog knappast övertygade om det ovanstående utan kommer köra som tokiga för att vinna och för att fansen ska glömma förlusten mot jumbon Göta. Man vann alltså skotten med 57-22 sist och gjorde inte ett enda mål…frustrerande. Kan vi förmoda att det tränats på målfabrikation sen i fredags?

Albin Steiner 18 assists

……………….

I Fortsättningsserien har tre lag (Spånga, Nynäs, Flempan) ganska bra chans att förpassa de tre sista lagen (SPAIF, Gnesta, Värmdö) till en ännu sämre position om man vinner förstås.

GNESTA-FLEMPAN
Sporren för Flempan är att ta förstaplatsen ifrån Sudret så man inte måste sluta spela hockey i februari månad! Rickard Bobäck har gått litet under vår radar men är ju poängkung i Visätra med 22 p! Bra gnugg!

NYNÄS-SPAIF
Nynäs var inte alls dåliga i den roliga matchen mot Spånga sist så kan man bara hålla den nivån bör man kanske plocka den mycket nödvändiga trepoängaren för att närma sig topplaceringen i tabellen.
Nu är SPAIF ett lag som ändå får en hel del beröm och vann över Nynäs med 5-0 i första omgången här i Fortsis!! Inte en gång till väl?

VÄRMDÖ-SPÅNGA
Spångas straffseger mot Nynäs var väldigt vacker att se och har man nu form för att avfärda Värmdö på ett riktigt sätt? Man vet aldrig riktigt med lagen i denna serie men kan man bara sätta upp Linus Pellfolk i skottläge så…blir det många mål, ingen tvekan. Karln har gjort 18+13p och är ohotad mål- och poängkung i den här serien. Förstakedjan med Wängdahl, Wahlqvist och Pellfolk håller hög klass och borde kunna ge försprång åt Spånga mot Värmdö.

Gabriel Melin 17 assists

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.