Bara en pinne tillbaka till Gotland

..och det var bara sekunder kvar på matchen mot SPAIF när Gabbe Melin kvitterade på söndagen. SPAIF vann dock i OT och skaffade sig en andraplats i tabellen!

Sudret får således ”bara” en poäng med sig hem från äventyret på fastlandet denna gång.
Man är fortfarande hela sju poäng före tvåan och de som närmast jagar Sudret, SPAIF och Nynäs, måste spela väldigt bra för att komma ikapp samt att Sudret tappar….mm, vi får väl se!

Fredrik Melin, Sudret: -Tja. Matchen. Mycket ställningskrig och masserande av motståndet från båda håll. Tycker vi städar undan bra runt mål + att Bosch spelar riktigt bra. Vi har en del målchanser i första o andra men lyckas inte trycka in den. Kvitteringen kommer efter time out och empty net, alltid skönt när det lyckas. I Overtimen finns det chanser åt båda håll innan Spaif avgör. Som matchen artade får vi vara nöja med att vi vann en poäng. Nu laddar vi för hemma nästa helg mot Rimbo mvh Melin

Viktor Greveback, Sudret:-Tjena Var en tight match med mycket målchanser,men lite mål. Vi gör en bättre prestation än igår men har haft svårt att göra mål i helgen. Ändå skönt att lyckas göra mål när vi fick powerplay och tog ut målvakten i slutet. Vi får träna hårt i veckan och se till att vara förberedda inför nästa helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.