Flempan satte stopp för Sudrets flyktplaner!

Ja, Sudret hade chansen att ytterligare fly ifrån eller rättare sagt..dra ifrån sina konkurrenter tabellen. Sudret saknade bl.a sin målspruta Viktor Lindström medan Flempan hade backen Christoffer Linder i sjuksängen.
Vi fick några kommentarer..

Kristopher Dahling, Flempan: -Tjena Pelle. Kniven mot strupen sista matcherna är det ingen som vill ha ! Gjorde en okej match men försöker fortfarande göra 60 minuter bra.. Sudret hade lite bortfall och fokuset va väl inte riktigt på rätt ställe kanske. 3 viktiga pinnar till Flempan.

Viktor Greveback, Sudret: Tjena Pelle Vi fick en tuff start på matchen då vi släppte in en puck efter 27 sekunder. Efter det ångade Flemingsberg bara på och vi kom aldrig upp i den nivån vi brukar. Vi är otroligt revansch-sugna idag och tänker ge allt för att ta 3 poäng mot SPAIF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.