Omgång 15…allt skruvas åt!

ALLTVÅAN

Ja, nu är det verkligen skarpt läge, sex omgångar kvar och man undrar om de lagen som släpar efter litet kan göra nåt åt sin position?
Nacka är ett lag som de flesta trodde var toppämnet i Östra denna säsong och de har väl inte floppat men…en femteplats är inget klubben strävar efter så vi får se om målskyttet kan släppa nu och att det blir en kvalplats!!
Om nu Nacka avancerar..vilket lag ska hamna utanför? Haninge? Tror inte de vill ha den frågan..vi får börja med att kolla på matcherna ikväll..
Både Nacka och Tumba får toppmotstånd!

HANINGE-ÅKER
All fyra matcher ser vi som högst svåra att tippa. Båda lagen gick på pumpen ordentligt sist så nog finns det revanschlusta hos kombatanterna! Skadesituationen kaske blir faktorn här, vilka är mest skadedrabbade?

NACKA-TUMBA
Uj, Tumba flyger högt och har ett vasst anfallsspel och snurrar mycket runt motståndarkassen, svårstoppade! Om Emil Tikka är sjuk så kan Nacka glädjas åt det, han är annars i toppform. Tyvärr för Nacka är Dennis Strand på målskottarhumör och vi som såg All Starmatchen fick uppleva hans bländande skott med precisionssikte!
Nacka då? Well, never mess with an underdog! Många spelare med skills men just nu måste man hitta klubborna som gör mål också!

TRÅNKAN-VIGGAN
Två lag i nedre regionen men vi vet ju att Viggans forwards är bland de bästa i serien och om man nu ska ta krafttag mot en fjärdeplats kanske..så får man börja ta trepoängare..NU!
Trånkan vet vi inte ett smack om! Nån som vet nåt? 12 utespelare sist…

JÄRFÄLLA-GÖTA
Här har vi omgångens spik? Järfälla verkar vara väldigt starka .Tror dock inte att Göta tycker det eftersom man vunnit två raka nu. Kan Bromma störa JHC på deras hemmarink? Inget av lagen har några större fansskaror som kan störa ordningen på läktarna med ramsor eller alltför högljudda tillrop så det får helt enkelt bli spelet som avgör!


FORTSÄTTNINGSSERIEN

Sudret leder med sju poäng före SPAIF och Nynäs men har spelat två matcher mer än SPAIF! Södertäljepojkarna har sannerligen fått igång efterbrännkammaren och är det lag som är först i ledet att utmana gotlänningarna om förstaplatsen och en åtråvärd Playoff-match.
Nynäs har spelat en match mindre än Sudret och laget som visat på fint spel darrar tyvärr då och då…liksom alla andra lag i denna serie.

Flempan och Rimbo kan också lägga sig i toppkampen och Rimbo har sitt dubbelmöte kvar i Hemse, i helgen, och då får vi troligen svaret på vilket lag som vill mest!

RIMBO-SPAIF
Riktigt tuff match, kan Rimbo svara upp mot ett formstarkt SPAIF?

SPÅNGA-GNESTA
Mm, Spånga..var har vi dem? Man vinner över Nynäs och förlorar mot Värmdös ihopskrapade gäng (inget illa menat)…så klarar man av Lagerström och Co? Hemmaplan kanske är vapnet till en trea?
Just det, glömde att de har Linus Pellfolk som stridsspets!! Om skadade Wängdahl kommer och stöttar kanske det funkar.

NYNÄS-VÄRMDÖ
Hemmalaget måste försöka skärpa sig och täta till försvaret, man har ju Lundin tillbaka så det borde gå litet bättre då.
Värmdö spelar avslappnat och har roligt..tror inte de tänker så mycket på framtiden..klubben verkar inte bry sig om man spelar i tvåan eller trean eller…överhuvudtaget? Fina killar som förtjänar bättre stöd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.