Nackas grabbar imponerade

Ja, livesändningen från Åkers Sportcentrum var sannerligen intensiv och spännande, riktigt roligt att få uppleva. Det är redan över 2000 visningar av matchen…helt fantastiskt.
Nackas unga killar utjämnade Åkers försprång och vann på OT, rättvist måste man säga.

ALLTVÅAN

Åkers coacher

Nackas coacher

Glada Nackaspelare

Domarens syn på matchen

Ludde Zettervall, Haninge: -Väl värda segern tillslut. Tycker vi slarvar bort en poäng. Men samtidigt ska grabbarna återigen ha en stor eloge, att döda så många utvisningar som vi gör i slutet är starkt. Trevlig helg.

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Bra första och tredjeperiod men den andra gör ju att vi tappar greppet om matchen. Vi är bara tre femmor och så får vi Backman skadad vilket blir knepigt framöver. Vi har dock ett bra lag så vi krigar på för att hålla oss bland de tre första i tabellen.

Uffe Rådbjer, Tumba:-Joru vi förvaltade chanserna som vi fick genom utvisningar. De drog på sig för många abuse och vi fick 5-3 lägen. Förstod deras frustration iom utvisningarna. Hade fått stroke själv. Så viktig seger för vår del. 

Tim Johansson-Bräck; Viggan: -Alltid kul med seger! Vi gör 2 väldigt bra perioder, och en sämre. Matchen dör lite efter 4-0, sen rinner det på lite väl. Men nu är det bara att ladda inför nästa!

Erik Tessmar, Göta: -Idag var vi fruktansvärt tama i spelet utan puck.
Sen ska jag villigt erkänna att Korduner, Nordström, Thim , Svensson och allt vad de heter var påkopplade idag. De är otroligt skickliga och när vi ger dem tid sårar de oss hårt.
Vi får bryta ihop och ge oss själva en ny chans till bättring på tisdag.

Mm, Patrick Notan Nordström gjorde 2+3p ikväll..nu 36p och 10p före tvåan i Poängtabellen. Rätt bra!


FORTSÄTTNINGSSERIEN

Christoffer Linder, Flempan: -Det trodde jag också att vi skulle slå SPAIF! Dom tar vara på våra misstag idag och har en bra målvakt. Tycker inte vi kommer upp i våran nivå vi vill spela på och med lite sjukdomar i laget och skador blir det tufft. Vi har en målvakt idag som kommer direkt till match efter 2 veckor i sängen. Nya tag på tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.