Tumbas ryck och tabellskiften!

Mm, det är nu händelserikt minsann.
I Alltvåan så möljar Tumba på, Nacka ryckte åt sig fjärdeplatsen och Åker tappade andraplatsen då man åkte på stryk i Stortorpshallen!

I Fortsättningsserien tog Spånga en nödvändig trea mot formstarka SPAIF
Gnesta gnetar sig närmare kvalplatsen och kämpar för sin Hockeytvåanexistens.
Rimbo tappar nu fart mot toppen när Flempan tar tre poäng och övertar fjärdeplatsen.

ALLTVÅAN

Kjell Svensson, Nacka:-Tack Pelle! 3 sköna pinnar, ja äntligen trillar målen in,första och andra spelar vi riktigt bra.
Tredje steppar de randiga upp och lyckades förstöra en sjyst mach.

Philip Nilsson Fornes, fwd Nacka, tremålsskytt:-Jag säger detsamma… vad i helv… Kul att kunna vara med och bidra idag lite i målprotokollet också. Var en väldigt märkligt match där vi har svårt att samsas med domaren men spelmässigt fortsätter vi visa styrka. Vi förtjänar att vinna och förtjänar att få kvala mot hockeyettan så nu gäller det att bevisa det i sista omgångarna. Hyllar lagkamraterna och nya klubbor.

Ludde Zettervall, Haninge: -Godkväll Pelle! Ikväll får du ingenting av mig. Vi hörs på fredag.

Rikard Rydén, Åker:-Riktigt tung förlust där vi skapar många chanser att göra mål men idag sitter inte pucken. Det är överlag en jämn match som kunde slutat med omvänt resultat Båda lagen bjuder upp till kamp men tyvärr för våra del är det Trångsund som drar det längsta strået och vinner matchen

Thomas Ahlperby, Järfälla:-Vi kanske inte gör den bästa matchen men har nog en bredare trupp än Viggan. Idag stod deras Notan ut mycket mer än övriga..eller kanske backen Svensson behöver nämnas också. Vår keeper Adam överglänste nog Viggans keeper ikväll..men siffrorna blev stora, det kunde gått annorlunda.

Simon Hagbjörk, Viggan:-Tuff och jämn match, Järfälla gör det svårt för oss. Tycker vi borde haft bättre effektivitet i de två första perioderna. 3p va ett måste.. Väldigt surt just nu men vi ser till att ladda om inför avslutningen.

Christopher Tumba sammanfattar

Järfällas snipers

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle En svängig historia idag på Mossen.Vi börjar riktigt bra och känns verkligen på, men tre otroligt underliga utvisningar på kort tid satte stopp för oss. Mål i baken och sen rann det bara på. 0-4 efter första perioden, kändes riktigt orättvist.
I andra är vi överlägsna tycker jag, en av våra bättre perioder på länge.
I tredje tar vi en onödig utvisning som blir matchavgörande när Tumba gör 5-3.
Trist, men jag är ändå stolt över grabbarna som trots att vi inte har något att spela för gör det riktigt bra i långa stunder.

Uffe Rådbjer, Tumba: -Vi gav 1a perioden en smak av vad vi kan. Spelade enkel ishockey och lät pucken göra tempot. Det gav chanser och vi satte dit snygga mål. Den andra perioden gav med sig en för stor ”tuppkam och vi slarvade med enkla detaljer och jobbade inte klart i situationerna. Några utvisningar gav Göta luft och de gjorde några enkla mål på bjudningar. 
Vi gick ner på folk och det gav utdelning så vi kunde ta tillbaka matchen och vinna. 

Emil Tikka 3mål
Philip Nilsson Fornes 3 mål

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Kenta Pettersson, Spånga: -Tjenare Pelle! Idag spelade vi helt efter matchplanen och har bra utdelning. Det är bara en bit in i tredje perioden som vi lämnar planen och samtidigt drar på oss ett par utvisningar som vi är i gungning men efter en timeout så stabiliserar vi läget. Skönt med 3 pinnar. Nya tag på fredag.

Robert Spath, Nynäs: -Det blev en tät match där vi hade en jätteläge att avgöra i sudden men blev stolpe ut, och som det brukar så avgör Gnesta i anfallet efter. 

Kristopher Dahling, Flempan: -Jaa vad ska man säga ingen jätte match fortfarande för många dåliga minuter och för få bra.. kämpar på med kort om folk. Lyckas få med 3p det är väll det viktiga Målvakten matchens lirare !

Richard Hellmark, Rimbo: -Hej Pelle, vi kommer inte upp på den nivå som vi vill spela ishockey på idag. Vi gör ett grymt jobb stundtals, men samtidigt några enkla misstag. Och det straffar sig direkt.

Nicklas Pettersson 3 mål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.