NAGELBITARTIDER!!

Ja, det är fortfarande inte klart vilket lag som vinner Alltvåan, nu kan tom Nacka stå som vinnare på tisdag!!
Vi vet inte heller vilket lag som tar fjärdeplatsen, Playoffmatcherna. Haninge, Järfälla, Nacka eller Tumba???

Vi vet inte vilket lag som tar förstaplatsen i Fortsättningsserien, SPAIF eller Nynäs?
Vi vet inte heller vilket lag som följer med Värmdö till Hockeytrean? Spånga eller Gnesta?
Vi vet inte heller vilket lag som får nedåtkvala? Spånga eller Flempan?

Nynäs tar emot Sudret på söndag och sen är det sista omgången kvar på tisdag…det är NAGELBITARTIDER!!

ALLTVÅAN

Rikard Rydén, Åker: -Vi vinner till slut rättvist. Första perioden bjuder båda lagen på chanser i egen zon. Vi har dock ledningen med 2-1. Andra perioden försätter att vara jämnt. Vi lyckas utöka ställningen till 3-1 i powerplay. Sista perioden tycker jag vi har bra kontroll på matchen och vi gör två mål i powerplay. Spännande match på tisdag mot Järfälla borta

Uffe Rådbjer, Tumba: -Det känns tyvärr att matchen lite är ur våra händer innan,  som du vet med Ström som domare. Några individuella misstag gav bort några mål i den inledande perioden därefter tröt orken i takt med utvisningarna. Var är nivån Ström? Ingen som vet, inte ens han själv. Kom igen Tumba på tisdag. Ajöken 

Ludde Zettervall, Haninge: –Tack! Vi spelar hockey i de två första perioderna och gör det riktigt bra. Nu har vi två bra träningar att genomföra innan vi avslutar denna serie med Tumba borta. 

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Jo, men det var väl ganska jämnt ändå. Trist att förlora, men tycker ändå vi gör en godkänd insats. Vi har en svacka på 7-8 minuter i andra där vi blir hårt straffade. Förutom det, så tar vi med oss mycket positivt. 4 grabbar från j-18 som gjorde en bra insats bland annat. 

Thomas Ahlperby, Järfälla: Trånkan var nog litet bättre än oss idag men starkt av oss att ta två pinnar ändå.
Med Backman, Brokvist och Green frånvarande så får andra kliva fram.
Adam i målet blir matchvinnare i straffläggningen..grymt!

Kjell Svensson, Nacka:-Tjena Pelle!Det var en tight och målsnålt i första och andra perioden. Matchen i sig tycker jag att vi styr från början till slutet,Med stabilt försvarsspel och målvaktspel samt bra tålamod så får vi bra utdelning i tredje

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Jag tycker vi gör en ganska bra match idag, i två perioder är vi bra med men i tredje plockar vi målvakten tidigt och chansar men tyvärr får vi ingen utdelning. Sen kommer det ett par tunga mål i baken. Från det att vi kallade laget igår tappade vi fyra spelare och fick stuva om i alla femmor. Med det är bakhuvudet tycker jag ändå grabbarna gör det bra.

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Mattias Lundblad, Rimbo:

Kenta Pettersson, Spånga: -Den här matchen är ”the story of this season” vi skapar återigen nog mycket för att vinna, men får inte dit pucken. Ny chans på tisdag det är bara att gilla läget.

Nynäsledarna
Jesper Voss
Patrick Nordström

Gillenfalk gillar att göra mål…och pyttipanna!

Christoffer Linder, Flempan:-Tack, skönt att sätta en idag. Tycker det är en rätt avslagen match och verkligen inte en av våra bättre. Vi gör vad som krävs idag och har en spännande match på måndag mot Gnesta som betyder mycket för oss båda.

Rickard Bobäck, Flempan (5p av 5 möjliga): -Tjena Pelle! jamen visst det är kul, idag hade jag turen att få några poäng med mig tack vare mina lagkamrater och pepp från bänken. Men det viktigaste är att laget får 3poäng med sig såhär i sluttampen. Nu laddar vi om inför Gnesta hemma på måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.