Flempan vann till slut!

Ja, det var dock ett resultat som satt långt inne. Man vann skotten med 25-4 i första perioden men sen vann Gnesta skotten i andra och tredje. I rättvisans namn ska det nämnas att Flempan missade ett stort antal lägen som både var goda och fria, ofta sköt man utanför.
Gnesta ska ha heder av att man verkligen försökte ta tre poäng och målvakten Filenius var utmärkt bra!
Man ledde med både 1-0 och 2-1 men i tredje perioden gjorde den mycket talangfulle J18-spelaren Sebastian Linder två mål där kvitteringen 2-2 var ett skott i grenen på keepern och in i mål! Filenius stöp i isen men kunde fortsätta efter att ha fått vila några minuter:
-Det svartnade för ögonen och jag kunde inte göra nånting åt målet!
Det avgörande målet gjorde Vincent Helleborn i tom bur, från knappt ingen vinkel alls och i full fart…24 sekunder från full tid!

Flempan fick genom segern nytt kontrakt i Hockeytvåan medan Gnesta tyvärr får ta nya tag i Hockeytrean.

Linder och Helleborn

Jörgen Ahlbom, Gnestas lagledare

Resultatet betyder även att matchen mellan Spånga och Värmdö blir betydelselös, Spånga kommer att spela nedåtkval och Värmdö hamnar i Hockeytrean!