Imorgon söndag startar Kvalserien till Hockeyettan.

Igår fredag frågade vi tränarna om hur de sista dagarna innan nedsläpp sett ut och vad man gör på lördgsträningen! Är man redo?

……………………………………….

Magnus Kullerback, Hammarby:
-Tjena, Stämmer, fredag får man vara hemma och ta det lugnt. Lördag förberedelse för match, så de är ungefär som en vanlig matchvecka. Förberedelserna har varit bra, vi har tränat på bra och försökt trycka på vissa detaljer i spelet så de ska bli kul med match nu.

Calle Olsson, Hanviken:
-På lördag kommer vi slipa på lite detaljer i spelet 5 mot 5. Vi kommer även träna powerplay/boxplay som kommer bli viktigt i kvalserien. I övrigt kommer det bli högt tempo och kamp framför målen. Det var bra att vi kunde ordna en träningsmatch mot Surahammar i onsdags, det gav oss ett steg framåt i förberedelserna, utan match på 3 veckor hade vi fått starta om från noll på söndag känns det som.

Kjell Svensson, Nacka:
-Tjena Pelle! Grabbarna får ledigt ikväll, vi har tränat hårt denna veckan och slipat lite på spelet.
Imorgon nöter vi på de sista detaljerna och avslutar med lite tårta efteråt


Rikard Rydén, Åker:
-Yes vi tränar imorgon. Förberedelserna har varit bra. Vi har tränat på och nött en del situationer i spelet och hoppas det ska ge resultat. Vi är riktigt sugna på att kvalet ska dra igång och vill göra bra resultat. Men det kommer bli tufft

Ulf Rådbjer, Tumba:
-Hallå Pelle. Ja det blir Taco afton för oss alla. Har varit en bra vecka med bra fart och mycket bra närvaro. Vi tränar specialteams lite på f.m, sen melloafton och laddar för kommande bataljer. 
Jag har gnuggat ” Bibeln ” en del också och hoppas mina f.d kollegor gjort detsamma!??
Nu kör vi. Forza Tumba

❤??

Thomas Ahlperby, Järfälla:
-Tjena! Lördagsträningen ser ut som en träning dag innan match, fokus på detaljer och specialteams. 
Vi har inte förberett oss på något annorlunda sätt mer än att spelarna fick vila två dagar då vi spelade 4 matcher på fem dagar.

…………….

Dags att tävla igen!!
/Red

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.