Nedåtkvalet omg 2

Spånga och Iron tog sina andra raka trepoängare och det framstår som om att deras inbördes möten, som nu vankas, kommer bli det som avgör vilket av lagen som spelar i Hockeytvåan nästa säsong.

Återigen är det ”veteranerna” som tar ansvar för poänginsamlandet där Notan Nordström gör 4p, Pellfolk 3p och Wahlqvist 3p. Lagkapten Patrik Wängdahl tillbaka i laget efter skada och gör även han 3p!!

Patrik Wängdal: -Tycker vi är det klart bättre laget, de chanser vi släpper till är när vi inte gör jobbet och blir nonchalanta i spelet. Släpper till två mål i andra perioden när vi har en sämre del av matchen men stänger matchen i tredje. Personligen var det kul att vara tillbaka efter drygt sex veckor utan spel. Ganska ringrostigt i början och skridskoåkningen blir lite hämmad men bättre efterhand. Borde hängt både en och två kassar men sparar det till kommande matcher!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.