Kvalserien omgång 2

VI SÄNDER ÅKER-HAMMARBY på FACEBOOK

Det är dags för andra omgången och vi frågar oss om något av Hockeytvåanlagen kan pressa något av Hockeyettanlagen?

Ikväll åker Hanviken till Tumba och Hammarby åker till….Åker.

Nacka åker till Järfälla och vi tror kanske att det blir den svåraste matchen att tippa?

Hanvikens vinst över Åker sist tror vi kan ha en mycket bra effekt på lagets självförtroende och att man kunde göra sju mål, även om Åker var decimerat, är en boosteffekt för Hanviken.

Hammarby har motsvarande förhållningssätt vilket måste ge Hockeyettanlagen stor fördel i detta läge.

I matchen mellan Järfälla och Nacka är det naturligtvis ytterst viktigt att kamma hem en trepoängare i denna korta serie annars är man nog borta från att kunna nå toppen, trots att det är så tidigt än.

…………………

Mikael Erdtman, Hanviken: -Vi åker till ishuset i Tumba och vet vad som väntar oss, det kommer bli en mer tempo fylld historia än senast mot Åkers. Vi trummar på och hoppas att powerplay är lika effektivt som senast då kan det bli en kul kväll och vi hoppas på många T/H fans på läktaren. Var en kul inramning senast hemma.

Magnus Kullerback, Hammarby: – Kul med match igen! Vi kommer fokusera på vårt eget spel och försöka hålla ett högt tempo, då är vi som bäst. Vi ses imorgon!

Uffe Rådbjer, Tumba: -Vi fick en Xtra ledig dag då ett kretskort i Zambonin brann och kommunen tog ett beslut att stänga båda rinkarna ( otroligt, men fattar man inget av förberedelser m.m)
Samtliga spelare  är spelklara så vi välkomnar Tyresö till Botkyrka, yao❤??

Kjell Svensson, Nacka:

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Vi är laddade för en ny tuff match och hoppas det kommer mycket folk. Bra träning på tisdagen.

Rikard Rydén, Åker: -Vi ser fram emot matchen mot Hammarby imorgon. Samtidigt som vi känner oss revansch sugna efter söndagens match. Vi väntar oss ert tufft motstånd som släppt in lite mål i fortsättning serien. Så det gäller att vi är på tårna och spelar tajt hemåt samtidigt som vi tar vara på chanserna framåt. Men vi kommer gå för seger

Kan Linards Mazurs-Mago hänga tre kassar även mot Bajen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.