Omgång 2 …med överraskningar!

Ja, att Åker skulle tvåla till Bajen med 5-1 fanns inte i redaktionens beräkningar och kanske inte heller att Tumba skulle pressa Hanviken till en straffläggning. Men att Järfälla och Nacka skulle hacka upp poängen och dela på dem, det var vi stenklara på! 😉

Vi sände matchen i Åkers Ishall och det var egentligen en jämn match där effektiviteten hos Åker var skillnaden mellan lagen denna kväll.
Domare Lindgren var noggrann och tog ganska många utvisningar vilket gjorde en del spelare frustrerade. Däremot släppte han tjafs mellan spelare som buffade litet på varandra..sånt uppskattar redaktionen.
Storförlusten för Bajen måste svida ordentligt och det är bara två dagar till nästa match så det finns inte mycket tid till analys och träningstid att rätta till det som felade ikväll.

Hanviken fick släppa ifrån sig en poäng och det förvånar oss en gnutta faktiskt, vi har inte gett Tumba tillräckligt med cred…blir analysen.

Järfälla verkar rätt starka ändå, man har Nacka på gaffeln, men kan inte riktigt gapa ordentligt innan Nacka vrider sig ur situationen och kan kamma hem en poäng iallafall.

Åkers coacher
Åker-målskyttar
Hammarbys coacher
Hela matchen

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Tyvärr slarvar vi bort en trepoängare ikväll. Inte för att vi var överlägsna, men vi har 4-2 och då kan man inte slarva, man måste försöka vara noggranna! Vi är ändå rätt bra stundtals vilket vi tar med oss och om jag måste framhäva några så blir det Strömgren och Haglund..men vi tar två poäng tillsammans, allihop.

Kjell Svensson, Nacka:-Tyvärr gör vi för många individuella misstag på fel ställen som straffar sig tillslut. Vi spelar riktigt bra emellanåt men sedan har vi perioder som är mindre bra.

Uffe Rådbjer, Tumba:-Jag tycker att vi till en början inte va med utan sprang bort oss i egen zon vilket jag påpekat va en styrka hos T/H. Vi visade en jäkla lagmoral och krigade till oss krysset. Skönt för framtiden.

Mikael Erdtman, Hanviken: -Mm, vi har 3-1 och 5-3 men Tumba krigar sig tillbaka båda gångerna och det ska de ha cred för. Deras chanspuckar och annorlunda stil var vi inte så vana vid. Hade ju gärna sett tre poäng in på kontot men..vi tar med oss två poäng och några lärdomar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.