Vad händer?

Det är inte roligt just nu i Coronatider men…hockeyfolket är inte paralyserade!!
Vi frågade runt litet och svaren kom snabbt!

…………………..

Daniel Despotovic, SPAIF: -Tja Pelle. Vi kör igång den 4 maj som de ser ut nu, vi kommer köra 1-2 gånger i veckan, det beror på hur allt blir i dessa tider…. ha de bäst så ses vi snart ?

Fredrik Melin, Sudret: -Hej Pelle. Lägesrapport från Gotland. Vi hade en mycket bra säsongsupptakt förra veckan. Bra uppslutning och hungriga grabbar. Vi kör igång med 2st (anpassade efter de riktlinjer som råder) pass i veckan from nu + individuella pass.
(Lovande Gabriel Melin kommer ansluta till Färjestads Hockeygymnasium)

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena Pelle! Vi har startat upp med fystester  fredag, lördag och söndag. Nästa vecka startar fysen fram till midsommar!

Kenta Pettersson, Spånga: -Tjenare Pelle!
Vi hade uppstartsmöte tis 14/4 med ett trettiotal spelare, ca 10 nya ansikten. Vi startar barmarksträningen mån 20/4 och gnuggar 4 ggr/v fram till midsommar därefter kör grabbarna egen träning. Vi planerar att gå på is lör 8/8 med ett känna på grejerna pass och startar på riktigt mån 10/8. Vi får hoppas att det har ordnat upp sig med Corona restriktioner tills dess. Önskar dig och alla i och runt hockeytvåan att ni får ha hälsan så syns vi till hösten.

Robert Spath, Nynäs: -Hej Pelle, spelarna får träna på egen hand då vi inte kommer samlas förrän det är säkert att göra så. Men att vi planerar så gott vi kan under dessa tider och hoppas alla mår bra och håller sig friska och krya!

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Hej Pelle, Vi har inte satt någon definitiv tidpunkt utan inväntar väl lite allt som händer först. Vi har en kontinuerlig dialog med spelarna. 

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Tjena Pelle, Vi har uppstartsträff 28/4 och börjar träna 5/5. Samma upplägg som förra säsongen. Glädjande är att vi har uppstartsträff för juniorerna 21/4.

Ulf Rådbjer, Tumba: -Hallå Pelle, Vi har haft 1a träffen och satt datum för start till 5 maj. Sååå jäkla revanschsugna.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! Grabbarna är igång sedan länge. Från och med den 5 Maj trappar vi upp det ordentligt och kommer vara väl förberedda för vad som komma skall ?

……………….

Till sist ska vi nämna att vi har varit i kontakt med Tierp!
Laget som tog klivet direkt upp i Hockeytvåan efter segern i Alltrean!

Det som kom som en överraskning för redaktionen var att Tierp är förberedda att utmana övriga klubbar med nya tag och bl.a en nyrenoverad ishall!!
Vi ska givetvis bege oss till Tierp för ett utförligt reportage!
Det låter mycket spännande vad klubben satsar på!

Tränare blir Stefan Andersson, ursprung Surahammar men med meriter från ett flertal klubbar som Köping, Avesta men även Luleå! Coach för TV-pucken i Norrbotten 18-19!

Nu ber vi till Hockeygudarna att stänga ned Coronaverksamheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.