Liten koll på Hockeyettan

Mm, en del har kickat igång ordentligt nu medan några 08-gäng läcker som såll faktiskt.
Hudik har inte förrän dagens omgång sett så heta ut men 10-2 mot Bajen säger en del om deras kapacitet.
Huddinge då? Ja, det var en del snack om att de inte alls skulle vara så märkvärdiga denna säsong men efter 24 gjorda mål på tre matcher så tystade man kritikerna effektivt. Idag fick Torpet känna på Huddinges effektiva offensiva spel och tvåsiffrigt är inte kul att bjuda på.
Nyköping spelar tydligen fortfarande i Gnesta pga isproblem på Rosvalla..det är säkert ingen hit för dem…bortamatch varje match..typ. Idag var Visby på besök och vann sin tredje trepoängare vilket skickade Nyköping från första till femte plats. Alla de första fem lagen har nu nio poäng (!).

Bajen har släppt in 20 mål på tre matcher, Segeltorp 24 mål på fyra matcher och Hanviken, som vann första matchen mot Hudik, har nu släppt in 27 mål(!) på fyra matcher.
De här tre gängen måste nu stålsätta sig och spela defensivt tror redaktionen annars kan man hälsa självförtroendet goodbye.
Vallentuna har bara spelat en match pga Corona i truppen så vi ska inte dra så stora växlar egentligen på någonting men litet kul är det med Enköping, Wings och Nyköping däruppe på Allettanplats just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.