Söndag i Hockeyettan

Åter en förväntad eftermiddag där ändå ett underskattat Enköping tog matchen till OT efter att ha haft en ledning ända in i tredje perioden.

Spelbolagen trodde inte alls på Enköping men redaktionen spelade en fyrling med kryss på Enköping, kryss på Skövde-Mariestad, etta på Huddinge och en etta på Hanviken….Klonk, sa det! 38 ggr pengarna!

Redaktionen var på plats i Tyresö Ishall och kommenterade matchen i ATG-sändningen.
Hanviken visade upp en mkt trevlig sida och gjorde tre mål i första perioden. Det såg kassaskåpssäkert ut och Sollentuna var helt ur slag, även i större delen av andra perioden också.
Hanviken gav Sollentuna chansen att komma tillbaka genom att inte hålla upp farten och i tredje var det helt plötsligt en riktig fajt!
Man ska också veta att Sollentuna hade pucken i mål vid ett tillfälle till, men det såg inte domarna….däremot finns det på film..vi hade kameror bakom målen.
Hanviken vann dock rättvist och vi undrar om man inte borde vinna fler matcher nu då spelet stundtals var rätt bra?

Wings vann till slut över Segeltorp men man väntade ända in till tredje perioden innan man gjorde mål…och då hela fyra stycken!
Vi frågade coach Valente:
-Vad hände i Segeltorp idag?
-Tjena, Allt bra? Vad tänkte du på, att vi inte avgjorde tidigare ?Nä vi spelar på utsidan i två perioder och inte särskilt intresserade av att ta kampen idag. Växlar upp i tredje och löser det på ett bra sätt.
3 poäng är det viktiga idag.

Huddinge hade inga problem med Nyköping, skotten 49-23, och först nu kom det mål från giftige Anton Kalte..men han gjorde dock två stycken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.