Järfälla & Haninge toppar

Ja, Järfälla har nu tagit sig till toppen av Norra efter seger mot tidigare serieledarna Göta.
Matchen hade ett bra tempo och Järfälla såg i första perioden ut som det klart bättre laget. Man gjorde också ett snyggt mål men sen..kom Göta tillbaka i andra perioden, med besked. I tredje perioden kunde Göta ha tagit ledningen till 2-1, på straff, men missade. Järfälla visade sen styrka och speciellt Gustav Eriksson som nätade tre gånger!!

Haninge fick kämpa ordentligt i derbyt mot Nynäs men stod till slut som segrare med 4-2!

Niklas Eriksson svarar på frågan om han tycker att de närmade sig Viggan mot slutet:
-Nej det kan jag inte säga. Vi tog steg i rätt riktning och har en del bra att ta med oss från matchen.

-Var det en klar seger, Tim Johansson-Bräck?
Nja, det borde väl varit avgjort tidigare. Men blev onödigt jämnt i slutet.

Inga problem idag Martin Pilö?
-Tack! Nej det tycker jag inte. Vi kommer dock inte upp i normal nivå. Vi inleder bra men faller sedan in i Flempans tempo alldeles för ofta. Vi gör det som krävs men inte mer. Skönt att vara på vinnarspåret igen men det krävs en rejäl höjning om vi ska kunna matcha Viggbyholm på fredag!

Intervjuer med Järfällas coach Ahlperby, Götas coach Hägg och Mr Hattrick Eriksson se här!

……………………………………….

Nähä, har det gått litet troll i dina uteblivna trepoängare nu, Uffe Rådbjer?
-Ja, men va faan när vi inte sätter dit den i öppna mål utan väntar på att målvakten är beredd. Kolla skottstatistiken 24-44 då vinner man faan inga matcher. Lite bitter är man allt. I OT kommer Åkers i 1-1 och min back kör sälen och Wargin kör lilla gubben och gör bort Fredrik i mål.

Grattis till en stark insats, hur var det, Tobbe Karlsson?
-Tjena Pelle Det är alltid skönt att ta poäng i Tumba. Första perioden är vi riktigt bra. Lite tråkigt att inte hålla nollan in till periods vilan. Andra perioden är Tumbas men tycker ändå vi krigar på bra. Inför sista så står det och väger det var två bra målvakter ikväll. Vi får in en puck i sista och tar matchen till förlängning och där avgör William Warging av en snygg passning av Ludde Karlsson. Nu är siktet inställt på Järna på fredag.

Grattis Ludde Zettervall, ni fajtades ordentligt med Nynäs ikväll?
-Tack Pelle! Vi gör en riktigt bra första period, trots underläge så är vi nöjda och pratar om tålamod och inte gå ifrån de vi gör bra. Skönt att se att grabbarna fullföljer med stenhårt jobb i 60 min och att vi därmed får utdelning i tredje. Nu laddar vi om för två matcher till denna vecka.
Ha det!!

Robert Spath,ni kämpade hårt ikväll, hur var matchen?
-Ja, det var vi väl tvungna att göra när vi gör allt för många individuella misstag. Märktes att vi haft 10 dagars uppehåll och Haninge mallade på matchen igenom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.