Vårserietabellen oförändrad

Bajen, Torpet och Wings tog inte den chans till bättre positioner i tabellen!

Vallentuna hittade tydligen ett kikarsikte som kunde ge dem fyra mål i sitt skytte. Baajen vann skotten men tydligen sämre sikte!

Sollentuna tar tre fina poäng och även om det är långt upp till strecket så behöver man hitta ett bra spel till ett förmodat kvalspel senare…man vill ju inte bli ett av de två lag som ska ned i…Hockeytvåan.

Tittade litet på Wingsmatchen mot slutet och fick se Gripen gripa tag i matchen just i tredje perioden…fyra raka mål, tre st. av Axelsson!!
Man var det bättre laget under matchen men Wings spelade bra defensivt fram till tredje perioden….en utvisning blev den utlösande faktorn.

Spännande framöver att se om Strömsbro kan hålla undan för Gripen och VBK!

NORRA

Kalix!!! Ja, vi tyckte nog att vi såg kvaliteter i laget då de gästade Tyresö så detta var bara roligt!

Boden!! Man vinner över Östersund och har en tvåmålsledning mot slutet då ÖIK tar ut målvakten och lyckas få in en puck…det räckte inte. Starkt av Boden som hoppar upp till fjärdeplatsen efter sex poäng i helgen!

Teg!! Starkt att inte släppa till något kvitteringsmål under matchen utan man anförde denna tillställning från start till mål.
Det var en dålig sändning men ändå bra kommentatorer och vi höll ut tills Dennis Nordström pricksköt reduceringen till 3-2, vilket sikte han har!!
Hanviken gör 6-4 med 2,5 min kvar och då tar man ut målvakten…vilket gav ett baklängesmål till, tyvärr.

Vad säger coach Erdtman om matchen?

”-Vi var sega i första perioden och släpper 2 pk direkt 1-3 efter första, vi ändrar vårt sätt att spela i första perioden och efter det är det jämt 3-3 + sista i tom bur 20-16 i skott sista två perioderna.”

2 thoughts on “Vårserietabellen oförändrad”