Söndagen gav överraskningar!

NORRA

Ja, nog var det överraskande för Östersund att inte kamma hem en enda poäng! Forshaga visade upp en skridskoåkning som vi inte ser varje dag! Riktigt fin prestation.
Coach Dennis Hall sa så här: ”-Tycker det är våran karaktär och vilja som avgör. Tycker även vi följer våran gameplan så gott som på 60 minuter idag. Riktigt stabil bortamatch. Tack Pelle ”

Teg är bra, det har vi sagt förut, Borlänge har haft en tung helg.

Hanviken gör kanske sin bästa match i Allettan mot Boden. Man har 2-2 när det återstår 10 min. Boden går ned på folk och kan vinna, igen!
Coach Erdtman säger så här:
Killarna gör en väldigt bra match och vi har 1-0 och 2-1, vi leder efter två perioder men..Boden är ju det bästa laget i serien och deras killar gör till slut sitt jobb. Surt att inte få med sig några poäng hem..tycker killarna sannerligen var värda det.

Enköping gör också en bra prestation idag, mot Kalix, och är ytterst nära att kvittera mot slutet men så gick det som det gör ibland..mål i tom kasse.

SÖDRA

Visby kunde inte knäcka Troja som kommit tillbaka och börjar visa de tag som många förväntar sig.
Backen Hampus Falk sa så här:
”-Tjena! Nä det känns trist. Vi mötte ett stabilt Troja som utnyttjade sina lägen. Efter en mindre bra första period tycker jag grabbarna krigar på bra, men de räcker inte hela vägen. Det hade kunnat gått hur som helst idag. Det dyker upp lägen åt båda hållen men vi faller på utvisningarna, tyvärr! Ja, de var skönt att få hänga ett mål! Händer inte allt för ofta men idag dök läget upp och det fanns en fin lucka i gubbhörnet. Samt att det kändes lite extra speciellt när man spelar mot kusin Öhman som personligen är en av de roligare matcherna! Han ska ha beröm också, väldigt smart hockeyspelare som varit viktig för Trojas framgång här senaste matcherna.”

VÅRSERIEN

Vallentuna var riktigt illa ute med 0-3 innan de började äta sig ikapp och så vann man på OT. Bajen var kanske litet glada att det blev en liten effekt på tränarbytet till Stefan Gustavsson.

Torpet torskade rejält mot jumbon och man blir inte klok på lagen i denna serie. Likaså Gripen, ordentligt med stryk, på hemmaplan. Fem matcher kvar och osäkert in i det sista…

One thought on “Söndagen gav överraskningar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.