Det var skillnad det!

Ja, ett fint ordspråk lyder…”Det var skillnad det, sa han som gifte om sig!” och med tanke på gårdagens resultat i Norra Allettan så måste man verkligen hålla med!
Teg vinner klart, Enköping vinner klart och Hanviken (!)…höll på att vinna över Boden men tog iallafall en poäng. (7,75 i odds på kryss)

NORRA

Andreas Högosta, Teg: Ja, det var skillnad från igår då vi inte alls var med i matchen och idag är det vår match i 57 minuter!! Väldigt skönt när killarna knyter nävarna och visar var skåpet ska stå! Nu blir det en spännande avslutning med mötet mot Hudiksvall…ska vi ta andraplatsen också?

Hanviken vinner skotten med 45-33 och kanske är moraliska vinnare i denna match som ändå Boden tar till OT och sen gör snyggt 3-4!
Hanvikens norrlänning Robin Askebrand gör 3-2-målet och kände vittring då.
”-Tack! Vi spelade bra idag men Boden är ruskigt bra! Vi var värd mer men att lugga Boden på en pinne när dom knappt har förlorat nå är starkt!
Hanvikens coach Micke Erdtman var kortfattad:
”-Surt att inte vinna då vi för matchen.”


Bodens coach Nobbe Nordberg var glad trots poängtappet:
”- Ja, Hanviken gjorde det mesta rätt och vår målvakt Kevin Lindskough höll oss faktiskt kvar i matchen. Till slut kan vi ändå vinna och jag är glad över att vi ändå försöker till sista sekund trots att vi inte hade vår bästa dag idag.
Vilka vill du ge litet extra beröm?
I Hanviken så är ju 54:an (Felix Liljegren) en best som pangar på så de står härliga till och Robin Jacobsson samt 14 (Dennis Nordström) ger oss mycket bekymmer. De har ett flertal rutinerade spelare och tränarna likaså. I mitt eget lag så har jag nämnt Kevin i målet och jag vill lyfta Erik Hannu samt Anton Tano som båda var väldigt nyttiga!

Enköping vann överraskande och nollade Östersund vilket gav denna kommentar ifrån matchvinnaren Daniel Andersson:
”-Tack!! Haha ja, jag lyckades pilla dit en puck idag.
Tycker vi gör en riktigt bra match idag. Alla gör jobbet och vi håller oss kompakta i försvaret hela matchen.

Le Danne, ni vann!

SÖDRA

I Södra var det bara Huddinge som höll för favorittrycket men man slappnade tydligen av på slutet..så här säger vår man på insidan, Ralle Dahlberg-Karlsson:
”-Tack så mycket! Tycker det är en jämn match. Lite fördel oss kanske. Blir onödigt spännande på slutet kan jag tycka.
Jonasson gör två mål, bl.a assad av dig!
Ha, han gör det som han får betalt för!

Björn Jonasson, 2 mål och 6 min ofrivillig vila…

Karlskrona kämpar till sig 3p och har fortfarande en chans till fortsatt spel efter Allettan!!

Vi som tippat Nybro som vinnare idag fick hämta upp hakan från golvet då matchen var slut! man leder med 1-0 efter andra perioden men släpper in fyra puckar i tredje perioden…mot Mörrum! Hoppla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.