Oj, Boden och Visby utslagna!

Redaktionen kommer inte kontakta Boden och Visby förrän om några dagar, vi måste låta lagledningarna få hämta sig…det är inte roligt att få respass i detta läge.

Vi tittade mest på Boden-matchen ikväll och maken till tajt match var det länge sen man såg…inte många målchanser alls i de första två perioderna. Ett turligt mål för Mariestad gjorde att man fick grepp på matchen men Boden kvitterade…innan Mariestad åter tog ledningen som man inte bara behöll..man gjorde två mål till..i tom bur.
Boden är utslagna och nog är det litet chockartat efter en så stark säsong som man visat upp. Mariestad ska ha all cred för sin mycket starka period i slutspelet och man räds nog inget motstånd framöver.

Nybro tog kanske de mest väntade segern ikväll men…Visby visade kampvilja och gjorde första målet..man ledde matchen in i andra perioden innan Troja började sin målproduktion.
Visby kan ställa undan trunkarna några veckor och se tillbaka på en märklig säsong men ändå helt godkänd för deras del.

Hudiksvall gör en formidabel vändning av matchserien mot Östersund och man visar att man är mycket svårslagna på ”hemmaplan”! Notera att man inte får spela i Hudiksvall, kommunen har stängt ned ishallen, utan man spelar i Söderhamn!
Nu blir det en avgörande match imorgon lördag och nog känns det som att Hudik har en fördel efter dena match!!
Lars Lillis Lövbom, sportchef Hudiksvall:
”-Tackar, jag tycker vi var något bättre idag och efter att vi tog ledningen kändes det allt bättre. Målen kom ett efter ett och det blev en stabil seger.
Vi har en väldigt bra grupp och jag har berömt dem förr..det är roligt att vara delaktig i detta.
-Nu vet man aldrig hur Östersund agerar imorgon, det är ju ett väldigt bra lag de också men…vi har ”hemmaplan” här i Söderhamn och har en bra känsla inför tredje matchen.Jag tror vi tar hem detta”

Vimmerby gör också något väldigt bra när man vänder på sin matchserie mot ett Troja som är bra igång nu. En målsnål historia mellan två bra lag, och imorgon lär det säkert se likadant ut..frågan är bara vilket lag som är starkast på lördagen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.