Vilka matcher kollar vi in i H2 Östra?

ALLTVÅAN

Bajen har gått tomt hittills vilket är litet förvånande men man är ju ett fartfyllt lag så poängen kommer nog inom kort. Matchen mot Järfälla blir nog väldigt jämn och om man delar på poängskörden blir iaf inte vi förvånade.

Sollentuna har två segrar på kontot och möter ett Nacka som verkar väldigt svåra att slå eftersom de har en magisk turboknapp att trycka på när det går tungt i matcherna. Vi tror att Nacka fortsätter sitt segertåg.

Kan Sollentuna göra det ingen annan kan, spöa Nacka?

Göta och Åker har hittills samma resultat, två vinster och en förlust! Åker förlorade mot Sollentuna medan Göta förlorade knappt mot Nacka!
Den här matchen blir tuff tror vi även om Götas tränare flaggat för att truppen inte når full styrka förrän efter nyår.
Åker har en bra trupp så…den här matchen blir sevärd tror vi och resultatet blir givetvis ett kryss efter 60 minuter.
Vi noterar att Götas målvakt Linus Gidbark har fått flest puckar på sig av alla målvakter men har en imponerande %-sats….95,74

FS

Tumba har startat FS på bästa sätt och att vända 3-1 mot Tierp till vinst tyder på att man orkar spela tuff hockey nu….vilket inte var fallet i början av säsongen. Viggan har det jobbigt med folkbrist i truppen så allt annat än en Tumbavinst här är förvånande.’

Järna har inte alls kommit igång än medan Nynäs har ryckt upp sig och gjorde en massa mål mot Trånkan sist..vi ger Nynäs segertipset trots att det nästan luktar derbymatch.

Haninge har rivstartat i FS, 13-2 i målstatistik, och om Tierp tar någon poäng på tisdagskvällen så ska vi hylla dem ordentligt…ty de är klara underdogs.

Rimbo och Flempan väntar på bättre form och det lag som vinner på tisdagskvällen kanske får en boost framöver men att tippa den här matchen är svårt, man vet aldrig vilka av de bättre spelarna som finns tillgängliga…just de killarna är så avgörande…tror vi iallafall.

Kan Despo få sina killar att röja i Arkadien?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.