FORTSÄTTNINGSSERIENS FREDAGSSPEL

Se där, kul för Järna att ta sina första poäng och att Spånga skulle vinna så klart är en liten skräll det också.
Haninge verkar ha bestämt sig för att göra en riktigt stark Fortsättningsserie och kanske är målet att gå rent genom serien? Trånkan har ju mycket folk borta så juluppehållet är nog välkommet.
Nynäs är glada ikväll efter sin fjärde trepoängare medan Rimbo sladdar i tabellen och bara en enda trepoängare så här långt.
Viggan fick ställa in sin match mot Tierp pga Covid i truppen.

Skickade in sina första två kassar idag!!

Järnas Calle Cormery:
-Tack och absolut det var riktigt skönt med tre poäng. Vi gör en bra match i sin helhet. Minimerar misstagen som fält oss många gånger under säsongen. Skönt för laget att gå till julbordet med en seger och hoppas att vi kan spinna vidare på det när det drar igång.

Spångas Tim Johansson-Bräck:
Väldigt kul såklart. Tycker vi vinner välförtjänt. Hamnar på hälarna första 5 min, men förutom dem, så håller vi gameplan väldigt bra. En laginsats där många gör ett fantastiskt jobb.

Tumbas Kim Gustafsson:
-Lite för viljelöst, några gubbar kort kan ha haft sin påverkan, men Spånga åkte mer griller och ville helt enkelt mer än oss ikväll. / Kimpa

Nynäshamns Robert Spath:
-Tycker att vi över 60min gör en bra match, Rimbo är ett rutinerat gäng och är farliga när dom får sina chanser, tog lite tid men vi pluggade på och det gav vinst idag !

Haninges Ludde Zettervall:
-Tackar! Det vore något att gå rent, men vi fortsätter vara ödmjuka. Det finns flera bra lag i denna serie. Idag levererar vi precis lika mycket som vi va dåliga senast. En riktig laginsats. Ett stort plus till samtliga!

Yellow Wings:
Haninge vann borta mot Trångsund med 6-1!Efter kvällens omgång är Haninge i ensam serieledning då Tumba förlorade mot Spånga. Idag var spelet klart bättre än i tisdags. I kvällens match fick flera killar från J20 chansen och gjorde en utmärkt insats. Bra spel av målvakten Victor Burmakin. Efter sex omgångar har Haninge full pott med 18 poäng. Jag vill gratulera killarna och lagledningen till en utmärkt inledning på resan mot Hockeyettan. Ni regerar verkligen serien.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.