Torsdagens matcher inställda, fredag försöker vi igen…

Jaha, kommunens hittepåregler om att man bara får vara 2-3 personer i varje omklädningsrum gör det omöjligt att arrangera matcher nu. Undantaget kan vara i Haninge där man nästan har ett omklädningsrum åt varje spelare.
Att skapa dessa verksamhetsförstörande regler för omklädning men ändå tillåta hockeymatcher, där man klättrar på varandra, kramas, tacklas och sitter tajt i båsen …ja det fattar ju vilken gås som helst bara är ett spel för galleriet, politikertrams….det är redaktionens uppfattning iallafall. Vi respekterar andra uppfattningar men…det är svårt.

Imorgon fredag tänkte vi försöka sända matchen mellan Haninge och Spånga och det tillsammans med Anders Wigge Wigren, chefen för fanklubben Yellow Wings! Vi får se hur det går med det.

Hammarby fick sin match inställd ikväll, torsdag, och man ska spela mot Sudret på Gotland både lördag och söndag är det tänkt. Vi lär kolla upp hur många omklädningsrum de har i Hemse ishall!

Redaktionen är djupt tacksam för bidrag till reportagebilens bensindunk vilket gör att vi har möjlighet att kunna sända på fler platser än bara i närområdet.
Swish 0704546999

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.