Sollentuna ny serieledare!

Sollentuna vinner över Järfälla efter en stark slutperiod där de visar att de tränat på riktigt bra.
Järfälla har inte haft någon bra träningsperiod och det är skillnaden ikväll.
Järfälla hade ledningen i andra perioden men Sollentuna kunde kvittera i slutet av perioden och i tredje var Sollentuna det starkare laget.
Järfällas båda mål görs av fd Sollentunaspelaren Albin Berg!!

Sollentunas coach Kjell G Lindqvist:
Vi måste bli mer 100 % under hela matcherna. Nu får vi dippar under matcherna och det måste vi jobba bort.

Järfällas coach Thomas Ahlperby:
Tjena Vet inte om det var nära trots att vi ledde matchen i andra.. Sollentuna är starka och har varit igång och tränat med fullt lag hela tiden. Vi har haft nedstängt och tränat två pass så orken fanns inte i tredje. Bara bita ihop och komma igen.

Järfällas dribbelkung Adde Sjöqvist (2p idag):
Ja synd att de lyckas kvittera innan perioden är slut. Tror att bristen på matcher och träningar tog ut sin rätt i tredje..

Albin Berg, tvåmålsskytt!

En annan stor nyhet idag är att Hockeyettans ordförande Ronnie Glysing avgår med omedelbar verkan. Det har varit en lång turbulent tid där Karlskrona och Boden kämpat emot att skriva på avtalet med Hockeyettan pga TV-avtalen som de tyckte var alldeles för dåliga i deras ögon.
Länk till Hockeyettans hemsida!

Ronnie Glysing var långt tidigare Hammarbys och Botkyrkas ordförande men även ordförande i en förening som undertecknad skapade 2010, SHL, Stockholm Hockey League. Det var div 1-klubbarna i Östra som gick samman och försökte skapa aktiviteter och samarbeten. Ur detta skapades Hockeyettan, främst av Ronnie Glysing och Johan Karlsson, Vita Hästen, men där undertecknad också var med och hjälpte till.

Nu går Hockeyettan in i en ny fas med helt ny styrelse efter 10 år med Glysing vid rodret och nog blir det spännande att se om man kan utveckla ligan och skapa harmoni i densamma.

Ronnie Glysing Foto: Hockeyettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.