Två matcher på fredagen..hur kul är det?

Mm, vi kan KANSKE se fram emot två matcher ikväll, båda i Fortsättningsserien.

Normalt skulle det varit tre matcher i Alltvåan och fem matcher i FS…det blir nu max två matcher…allt på grund av den otroligt enerverande Covid 19.

Ärligt talat är det väldigt svårt att hålla intresset uppe just nu men om restriktionerna släpper inom kort så kanske vi kan foka på slutspelen och kvalen och det kan bli roligt….KAN bli roligt, upprepar vi.
Detta har varit ytterligare en säsong som blivit mer eller mindre förstörd för oss i Hockeytvåan med sanslöst många sjuka spelare som gjort att lagen fått ställa in mest hela tiden.
Den nya varianten Omikron har väl kanske inte varit mycket till sjukdom, tom redaktionen fick smaka på den, men maken till smittsam sjukdom var det väl länge sen vi såg. Kanske skulle lagen kunnat spela ett flertal matcher trots smitta i trupperna men det är ju bara hypotetiskt resonerande…det är och det blev vad det blev. Vi får glömma alla tråkigheter så småningom.

Ikväll ska då Spånga ta emot Flempan och det ser ganska ovisst ut på förhand även om vi inte har en aning om vilka som är uppsatta på sjuk/skadelistan.
Inte omöjligt med ett kryss här då Flempan fick känna på segerns sötma sist mot Järna.

Haninge tar emot nästjumbon Järna och utgången av denna match ser ganska given ut?
Hemmalaget har inte förlorat än och har full pott 21 p medan Järna kämpat på men skördem, 3p, är ju inte imponerande. Svårigheterna för lagen är säkert väldigt frustrerande men…vad tusan ska de ta sig till? Bara att bita ihop och köra på..

Järna har dock några killar som vet hur man gör poäng, Dorian Donath-Sanchez 3+7=10p och Niklas Gold 3+5=8p.
Vi får väl se om det blir fler ikväll!

Dorian Donath-Sanchez 22 år, 3+7=10p än så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.