Fyra fredagsmatcher, 36 mål!

Mm, litet omtumlande efter beskedet att Fortsättningsserien är stängd nedåt nu men matcherna spelas på, som vanligt…eller som ovanligt, kanske man ska säga.

Andreas Svanberg, två kassar idag!

Spångas Tim Johansson-Bräck:
Tack Pelle! Ja, väldigt händelserikt. Tycker första är jämn, men att vi har lite marginaler på vår sida. I andra spelar vi väldigt bra, vinner pucken högt och är aggressiva. Tredje är bedrövlig från vår sida. Skönt med vinst dock!
Vad jag tycker om att serien stängdes?
Jag är tudelad. Förstår resonemanget bakom, men tycker att det tar lite udden ur tävlingsmomentet. Kanske lättare att säga när man ligger några poäng upp såklart, men vill tro att jag hade känt likadant även om vi låg sämre till.

Nynäshamns Göran Gustavsson, på telefon:
Vad säger du? Ska serien stängas nedåt? Men hallå….ok innan jag säger nåt om det måste jag kolla litet…men det låter iofs lika konstigt som allt annat den här säsongen.
Matchen? Jag tycker Spånga verkar mycket bättre än vad tabellen säger…visst de släpper in våra puckar i tredje då allt redan var klart…precis som vi gjorde i förra matchen.
Jag kan hitta guldkorn hos oss också men..vi torskade ju!! Bara att komma igen.

Tumbas Kim Gustafsson:
Tackar! Samma visa varje gång, vi faller in i deras tempo och då blir det en jämn tillställning. Kör vi med den fart och kvalite vi kan så kör vi över dom som i tredje perioden idag👍🏻


Jadu, vad ska man säga om stängningen! Va denna serie inte lite ”död” innan detta beslut så blir det inte mer action nu direkt! Man undrar vilka som tar detta beslut igentligen😆🤦🏻‍♂️

Flempans Daniel Despotovic:
Ja vad hände ? Vi blev lite slarviga och tog fel beslut i vissa lägen och får går det fort. Vi gör en bra match i 48 min

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.