Sju matcher på fredagskvällen!

Ja, två matcher i Alltvåan och full omgång i FS gör att det blev litet rulle på hockeyn för oss, äntligen!

I Alltvåan visar Sollentuna klass och vinner igen, i FS visar Haninge sin klass och tar sin andra tvåsiffriga seger på raken!

Redaktionen är i Berlin för tillfället och kommer med kompletterande tränarintervjuer under lördagen samt att vi kan utlova några reportage härifrån kommande dagar.

ALLTVÅAN

Hammarby såg ut att ha Åker på gaffeln men bortalaget vände på steken!!

Sollentuna gasade på ordentligt i början av matchen, vilket räckte till stabil seger!

Hammarbys Björn Josdal:
I första perioden gör vi i princip allting rätt och jobbar som ett lag. Till den andra perioden så tappar vi ödmjukheten och börjar slarva. Vi har till exempel exakt dubbelt så många pucktapp i andra perioden jämfört med den första. I den tredje försöker vi kvittera men skadan är liksom skedd redan under andra perioden och vi är frustrerade. Vi plockar keepern men lyckas inte få in pucken, istället gör Åkers mål. Jag vill inte förminska motståndarnas insats. Åkers är ett bra lag med rutinerade spelare men vi gav bort matchen i andra perioden på grund av brist på rutin och ödmjukhet. Det är var läropengar för oss som svider rejält.

Mikael Blomdahl Åker:
Tack! Vi spelade upp oss betydligt vi gör en bra mellanakt och får ett par enkla mål. Och de killar som ska ta lite större ansvar visade också att de kunde det. Bäst igår Warging, Jesper Karlsson, Ruotsaari. Samt Noel i kassen.

Lidingös Martin Pilö:

Vi saknade ett par pjäser men i ärlighetens namn var Sollentuna ett par nummer för stora för oss. Vi får en tuff start och bjuder på ett gäng 2-1:or och mot ett så skickligt lag straffar det sig.

0-4 efter en period var inte den starten vi behövde för att kunna göra match av det hela.

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Viggan åker till Tierp med två femmor och nollar dem i Vegahallen, starkt! Old man C Tumba gör båda målen i matchen!!

Flempan tar poäng, Järna har det tufft!

Tumba gnetar på och tar poäng igen.

Haninge…är litet för bra för de övriga just nu.

Nynäs åker ända till Rimbo, 12 mil, och kniper tre poäng, måste kännas skönt.

Tierps Stefan Andersson:
Vi spelade med stora delar av vårt J 20 lag, sen har vi släppt Calle Aronsson till Surahammar div 1 och Sammy Andersson spelar med Wings div1. I och med att serien är stängd nedåt så har vi påbörjat en omställning till nästa säsong. Vi kommer inse matcher som är kvar att spela med egna J 20 spelare som en bra början till hösten. Det var en svängig match som kunde gått åt bägge håll, Tyvärr så tappade domar trion matchen totalt åt bägge håll. Hur man nu lyckades med det..? Wiggan gjorde mål på straff vilket vi misslyckades med. Så grattis till dem!

Viggans Filip Algeman:
Ja de var oerhört starkt. Alla spelare la ner ett enormt jobb och samtliga chippade in och följde gameplan till 100%. En oerhört bra insats av oss. Tack så mycket också

Viggans Christoffer Tumba:
Tungt idag då vi var så få, men vi gör en riktigt bra insats. En karaktärsvinst. Spela senior hockey på borta plan.
Roligt även om det va sjukt tufft, men vi gör det bra, de har någon i ribban det har vi också. Men farligare än så blev det inte från deras sida, tycker vi lyckas hålla dem på utsidan och stänger ner dem rätt bra.

………..

Flemingsbergs Daniel Despotovic:
Tack! Vi spelade bra men fortfarande lite slarviga och bjuder på lägen. Kul men vinst och att vi gör sex mål Så länge vi vinner så är jag nöjd.

Flemingsbergs Kristopher Dahling: Det va mycket känslor men inte så mycket snack vi var det bättre laget och hämtade våra tre poäng

…………

Tumbas Emil Tikka:
Tjena Pelle!
Ja andra matchen i rad som vi släpper över 50 skott emot oss. Men vi har en stekhet Ridderstolpe i mål som stoppar det mesta där bak just nu.
Skjuta kan man göra hur mycket som helst men det är målen som räknas.
Tycker också att vi har ett bra go i laget där alla kedjor tuggar på och vi är effektiva framåt och gör mål på dom bra chanser vi får.
Vill egentligen inte gnälla på domarn, men väldigt konstig match där huvuddomare inte kan ta egna beslut och känns väldigt osäker i många situationer.
Endå en eloge till båda lagen som sköter det bra, trevlig helg!

Spångas Tim Johansson-Bräck:
Nja, jag tycker inte att vi är sämre än dem idag egentligen, i någon av perioderna. Vi slarvar lite, tar för mycket utvisningar och är inte tillräckligt rejäla. Skjuter man 51 skott och gör 1 mål (mål nr 2 kom på skott 52), så blir det svårt att vinna matcher. Vi gör en ganska okej insats, men når inte de toppar som vi behöver idag.

………..

Haninges Ludde Zettervall:
Alla krigar på, en stor eloge till samtliga!

……….

Rimbos Niklas Eriksson:
En väldigt dålig förstaperiod som sätter Nynäshamn i tvåmålsledning. Vi går bort oss över hela isen och det tar Nynäshamn vara på. Jag tycker vi skapar tillräckligt många chanser för att kunna ta poäng men är tyvärr för Ineffektiva.

Nynäshamns Robert Spath:
Hej Pelle, tycker vi gör en bra match, stark första period, lite sämre i andra men lyckas hålla rent och avslutar tredje på ett åter starkt sätt. Helgod insats av alla där vi spelar med bara 14 spelare denna kväll pga sjuka och skadade spelare. Skönt att ändra på den negativa trenden vi var inne på.

………….

Viktor Dahl gjorde fyra (!) mål på Trånkan.
Matchvinnare för Viggan, Christoffer Tumba!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.