Sollentuna vinner Alltvåan!

Ja, Sollentuna vann en säker seger mot Göta ikväll vilket gör att de är klara seriesegrare, vi säger Grattis till en räcka stabila insatser.

Haninge var redan seriesegrare i FS och ikväll vann de sin 17:e raka seger!! Vi säger Grattis här också!

ALLTVÅAN

Redaktionen var i Åkers Sporthall och åt middag innan matchen då klubben arrangerat en AW och hockey för 150:-!!
Det var väldigt roligt att se mycket folk och god stämning…före matchen.

Matchen mellan Åker och Järfälla var värt inträdet, flera gånger om!! Järfälla tog ett fast grepp om matchen och ledde med 5-2 med fyra minuter kvar! Man vinner skotten i sista perioden med 20-7 (!) men släpper in tre mål i eget PP under de sista minuterna och nästan förlorar matchen efter 60 minuter!!! En helt osannolik händelseutveckling som man ser ytterst sällan. Åker vinner sen matchen på straffar men det var sannerligen inte den debuterande målvakten Jack Orlebäcks fel, han var mycket bra! Järfälla tappade matchen då man inte ville stänga matchen utan gick för hårt fram i slutet, i PP! Järfälla spelade en rolig hockey ikväll och Åker försökte hålla tempot uppe så med litet boxning och felaktiga matchstraff där domaren sen bad om ursäkt så….hade den här matchen allt!! En mycket underhållande kväll.

P.S Åkers Warging bidrog starkt med sina mål som var läckra…lika läckra var Järfällas Emil Broeds tre mål, varav minst två mål i krysset! Broed är svårstoppad!

P.S 2 Intevju med Åkers sportchef Jennifer Gustavsson kommer inom kort!! Hon kom med idén om AW & Hockey! Det kom minst dubbelt så många som vanligt till ishallen.

Åkers tränare var strålande glada med att kunna vända matchen i slutminuterna och tyckte att matchen var jämnare än vad redaktionen tyckte…

Järfällas tränare var bedrövade och hade svårt att förstå hur man kunde tappa denna bergsäkra trepoängare på bara några minuter…men jo, de visste vad anledningen var men vi låter det vara osagt här.

…..

Sollentunas tränare Greg Lindqvist sa att de gjorde vad de bestämt innan, att ta tre poäng och vinna serien redan ikväll!
Annars var det ingen bländande match men ganska stabilt ändå. Ingen som direkt stod ut något extra.
Andreas Pålle Paulsson? Jadu, han är troligen bäst tränad av alla i laget och en fröjd att ha med sig som en förebild för alla! Vilken man!
Efter nästa fredag blir det ett långt uppehåll innan seriespelet startar och det stör mig ordentligt, inte bra alls!

Warging vet hur man gör snygga mål!

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Nynäshamn höll på att överraska oss alla eftersom de tog ledningen över Haninge med 2-0 och höll den ledningen i till 10 min kvar, i tredje perioden!! ..sen vände Haninge matchen. Starkt av Haninge som mönstrade en hel del J20-killar!

De flesta övriga matcher får inte så bra betyg av sina tränare och vi förstår nog att det inte är så lätt med motivationen i det haär läget!

Spångas Tim Johansson-Bräck:
Väldigt dålig match från vår sida. Såg ut som att vi gått på semester redan. Trist!

Trånkans Viktor Liman:
Tack, matchen var inte speciellt välspelad!

….

Haninges Ludde Zettervall:
Nynäs spelar en bra tight hockey. Det va en rolig match idag med lite känslor och jag är glad över att grabbarna knyter näven inför sista och visar vilka som bestämmer.

…..

Tierps Stefan Andersson:
Tack Per, Efter käftsmällen vi fick sist så var det viktigt att snabbt komma tillbaka till det spel vi står för. Tyckte det var en bra div 2 match och för vår del att göra rätt saker som skapade en bra prestation.

….

Viggans Filip Algeman:
Tack tack! Vi spelar okej stundtals, men överlag rätt avslagen match. Men kul att vi trummar på och många j18 spelare får vara bidragande.

Rimbos Niklas Eriksson:
Tack! Det var verkligen på tiden. Vi har varit väldigt ineffektiva så skönt med islossning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.