Haninge ställer nu Sollentuna mot väggen!

Haninge vann på måndagseftermiddagen mot Göta och det blir således en avgörande match mellan Sollentuna och Haninge, på onsdag, om vem som hamnar på tredje plats!

Ryktet säger att tredjeplatsen räcker till en Hockeyettanplats eftersom Övik hamnar i Hockeyettan Norr och då fyller man på med ett lag ifrån Östra..vilket då bör bli tredjeplatsen i denna Kvalserie!!

Dagens match ser märklig ut på papperet…Haninge gör 3-0 i första perioden med skotten 20-3!!!
Redaktionen hade bara möjlighet att se brottstycken av andra och tredje perioden och blev litet förvånad av hur svårt Göta hade det med anfallsspelet.
Vi får höra vad tränarna säger om saken.

Ludde Zettervall, Haninge:
Vi kom ut riktigt stark och målmedvetna. Sen blir det en krigarseger tillslut. Vi går för tredjeplatsen!

Jörgen Hägg, Göta:
Ibland gör man en dålig match men…så dåliga som vi var i första perioden..det får man inte vara. Något bättre i andra och tredje men det fanns ingen vilja idag att bjuda till och försöka gå för en tredjeplats.
Nu är det bara Järfälla kvar och vi har revansch att utkräva.

Wigge Wigren, Yellow Wings:
Det blir en direkt avgörande match om plats tre på onsdag i Sollentuna. Haninge vann mot Göta Traneberg med 4-2. Det var mera kämpa än skönspel från båda lagen. Philip Hjelmgren och David Engberg stack ut lite idag med bra spel. Nu gäller vinst på onsdag, sen får vi se vad som händer. Eastcoasthockey sänder.

Rasmus Frisk släppte bara in två mål idag!

One thought on “Haninge ställer nu Sollentuna mot väggen!”

  1. Förstår inte riktigt hur 3e laget ska få en plats i Östra grundserien 22/23? Är det om Hudik går upp som ni tänker det? Men då måste ju något andraplacerat lag i västra eller södra kvalserierna plockas bort? Kommer inte hända. Eller har ni info om något lag som drar sig ur Hockeyettan? Förstår liksom inte logiken i hur 3e laget ska ta sig upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.