Östersund till Allsvenskan efter gastkramande slutminuter!

Vi gratulerar Östersund som avancerar till Hockeyallsvenskan genom att vinna mot Nybro samtidigt som Hudiksvall inte kunde besegra Halmstad Hammers.

I skymundan av dramatiken spelade Dalen mot Väsby och det var jämnt ända till det var 10 minuter kvar..då släppte dammluckorna och Dalen sprang ifrån till 5-1.

Men, allt avgjordes i slutminuterna för vilket lag som skulle gå upp i AS och Nybro var ett tag överst i tabellen då man ledde över Östersund och Hudiksvall bara hade oavgjort mot Halmstad.

Sen kvitterade Östersund och gjorde även mål i tom bur då Nybro var tvungna att satsa allt framåt.

Hudiksvall hade ju det på papperet lättaste motståndet i Halmstad Hammers som inte vunnit en enda match innan denna sista matchen för säsongen!!!
Det var en hel del snack om att de skulle lägga sig mot Hudik då tränare Fredrik Johansson tidigare tränat Hudik i flera år och är en omtyckt person där uppe…nu är det tveksamt om han ens bör lägga någon semestervecka i de trakterna den här sommaren…

Eländet slutar inte där för Hudiksvall…eftersom Östersund försvinner ur Norra serien så måste ett annat lag fylla på där…vilket högst troligt blir….Hudiksvall. Makalöst långa bussresor att se fram emot.

Vi måste ändå hylla tränaren Dennis Hall i Hudiksvall som gjort allt rätt och tagit sitt nya lag ända fram till en topposition i Hockeyettan och varit så nära ett avancemang som man bara kan komma…grymt bra men ändå så grymt tråkigt att inte få gå hela vägen.

Östersund är värdiga vinnare och med deras förutsättningar med ishallen och organisation så kan vi inte annat än önska Lycka Till!

AFTONBLADET TV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.