Tisdagsmatcher och -Blir det nån riktig bevakning?

NORRA

Solllentuna, Järfälla och Göta ser just nu ut att få spela i Alltvåan i december. Det ska bara spelas 16 matcher innan strecket obevekligt dras som ett mycket otäckt skynke för dem som befinner sig under det strecket. Det är fler lag än tidigare som kommer ramla ned i Hockeytrean den här säsongen.
Det är dags att kraftsamla och försöka med alla medel vinna matcher nu.
Kan Lidingö och Viggan ta poäng ikväll??

SÖDRA

Nacka är ohotat bäst men Haninge och Flempan har ju gjort en mycket bra grundserie hittills. Det ska spelas 18 matcher i Södra innan strecket dras här och vi upprepar…det är dags att börja vinna matcher om man inte vill spela i den otäcka Fortsättningsserien!

HOCKEYTREAN

Brödernas väg till Hockeytvåan är troligen redan utstakad men sist tappade man en pinne mot Älta!! Kan man misstänka att coach Flodin gör allt för att undvika det debaclet igen? Hårdare coachning och fler attiraljer som flyger i omklädningsrummet i pauserna?

BEVAKNINGEN

Det går ganska trögt med att få svar från föreningarna om hur de vill vara med om att vi gör en ganska seriös och omfattande bevakning av Hockeytvåan.
Vi har nu ungefär åtta klubbar som mer eller mindre sagt Ja till oss men även ett Nej! De har inte råd säger de! En tusenlapp i månaden vill vi ha och det är för mycket för den föreningen….samtidigt som man (återigen) vill spela i Hockeyettan!
Sen har vi en klubb som oroar sig för att avgiften är för låg!!
Nu kanske en del inte tycker att det spelar någon roll om vi bevakar eller tycker vi suger…och det måste man också köpa.

Men, när vi är ute på fältet så känns det dock som alla killar och gubbar gärna vill visa sitt slit och kunnande och att några andra än spelkamrater och ledare får se det.

Vi gör ett sista ryck för att få till bevakningen nu innan Alltvåan är här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.