Allra sista matchen i Grundserien spelad.

Ja, det var nog med blandade känslor Åker var ”tvungna” att kosta på sig en resa till Gotland när det inte så mycket än äran stod på spel..men den sista matchen måste spelas och Sudret, som inte haft någon vidare form på ett bra tag, gjorde en bra match och avslutade grundserien med en seger.

Både Åker och Sudret spelade i Alltvåan förra säsongen, och med bra resultat dessutom, så att nu spela i Fortsättningsserien är kanske inte enligt planerna men…vi får se hur mycket man knyter nävarna i fickorna och om man kan göra en vass Fortsättningsserie och ev få spela PlayOff etc…

Sudret: Jag är väldigt nöjd med hur vi genomför matchen idag, vi gör 60 stabila minuter. Samtliga är med och bidrar fullt ut, en riktig lagseger. Viktigt också att vi nu får med oss en bra känsla in i fortsättningsserien, säger Johan Sjöquist.

Åker: -Hej, ingen vidare inställning från vår sida idag, ok i tredje men det räckte inte idag. Nu laddar vi om för fortsättningsserien. Vi behöver steppa upp framöver, avlutar Micke Eriksson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.