Toppmötet avgjort!

Ja, matchen i Sollentuna vann Haninge och deras form verkar vara fortsatt god. Sollentuna hade litet folk borta men gör ändå en jämn match mot Haninge. Anar vi att dessa två lag kommer göra upp om förstaplatsen…eller vill Nacka vara med i den diskussionen också? …eller rent av alla åtta lagen?

Redaktionen var på Mossen där det var uppdukat med glögg och lussebullar men tyvärr höll sig publiken hemma idag..det verkar som det var så överallt utom i Åker där vi hade stjärnspelare på blixtvisit, Micke Samuelsson och Stefan Gråhns.

ALLTVÅAN

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:
-Jag tycker det var en bra match små marginaler och vi saknade 6 man så jag tycker det var helt ok, bara ta nya tag på fredag mot jätte favoriterna Nacka 😉

HANINGE, Ludde Zettervall:
– Ja, det va en match där två bra lag litet tar ut varandra. Riktigt nöjd med grabbarna idag som verkligen spelar med tålamod och vilja.

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Idag förlorar vi inte pga domarna men…jag måste få kritisera dem iallafall, vi kände oss förfördelade idag. Märkliga utvisningar som stod oss dyrt. Tre mål bakåt i BP. Sen är ju Nacka ett bra lag som vi ändå kan matcha, tycker jag. Dagsform, domare och en bättre attityd så…då kan vi vara vinnare.

NACKA, Kjelle Svensson:
-Vi fick lyfta upp några juniorer idag då vi saknade folk och de kämpade alldeles utmärkt.
Vi gör en riktigt bra match och kan utnyttja vårt goda PP-spel, tre mål i den formen. Ganska jämnt ändå och vi gör en bra första period och kan hålla undan i tredje när Järfälla vill utjämna. Bra laginsats.

GÖTA, Jörgen Hägg:

Jörgen Hägg

LIDINGÖ, Martin Pilö:

Martin Pilö
Adde Sjöqvist fick Best in Game-kallsingarna, gjorde matchens sista mål!

FORTS A

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:
-Tack! Riktigt skönt att äntligen få utdelning på de spelövertaget och puckinnehavet vi haft de senaste matcherna. Vi är effektiva i de första två perioderna och spelar riktigt bra i special teams!

Iron, Robert Press:

TIERP, Stefan Andersson:
-Jag är nöjd med segern, nu gäller det att fokusera på vinster inte skönspel. Helt jämnt men vi har bra spets i Säteri, Danielsson och Edfast, det sagt utan att ta bort något från övriga som jobbar mycket bra. Tillsammans vinner vi matchen och inkasserar tre poäng i denna tajta serie.

VIGGAN, Thomas Ekfeldt:
-Skitmatch av oss. 12 utespelare och en inlånad från Vaxholm. Håller inte, jag kan inte gå på vatten.

FORTS B

ÅKER, Mikael Ericsson:
-Mm, det här var ett annat Trånkan än det vi mött tidigare. De var bättre än oss idag. Stjärnorna Samuelsson och Gråhns fick jobba hårt men inte ens det räckte. Bara att ta nya tag.

TRÅNKAN, Per Sjöberg:
-Kanske vår bästa match för säsongen, riktigt kul när alla spelare vill vinna och tävla om varje puck. En genuin lagseger. Vi sköt mycket och var bra idag, helt enkelt.

VÄRMDÖ, Tessan Tenezos:
-Tack så mycket! Haha ja, idag var det Haralds tur att göra mål. Kul för Tom också som varit borta pga skada att kliva in och näta direkt! Vi har som sagt en bra moral i laget där ingen viker ner sig. Samt många duktiga juniorer som skapar en bra bredd i truppen. Sedan är alla motiverade att nå målen vi satt.

NYNÄS, Robert Spath:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.