Redaktionen snart tillbaka med rapporteringar.

Ja, redaktionen har varit inne för service och gjort en större uppdatering av hårdvaran, men nu ska vi försöka återuppta den spännande utvecklingen av våra tre serier…och Brödernas Hockey(!).

ALLTVÅAN

På tisdagen blir det intressant att se om Flempan åter kan slå ett topplag, som man gjorde då man slog Haninge. Kan Lidingös form göra att man kan hämta poäng i Nacka Ishall? Ska Järfälla ge sig in i leken om topplatserna, ja då är det dags att vinna fler matcher.

FORTS A

Ska Iron bli första laget som tar tre pinnar av serieledarna Tierp? Det var en härlig match där sist.
…och ska Rimbo ta sina första poäng..borta mot Spånga?

FORTS B

Nynäshamn skakade om alla experter och slog serieledarna Värmdö sist så nu undrar alla, kanske tom de själva, om de tänker vinna över Åker också? I det glamorösa tältet på Kärrtorps IP tar formstarka (?) Hammarby emot Värmdö och det blir riktigt spännande eftersom Bajen har möjlighet att utmana i tabelltoppen innan serien är slut.

BRÖDERNAS HOCKEY

Ja, ingen har väl undgått hela Sveriges snackis om att Brödernas och Väsby går samman för att försöka lyfta Väsby A-lag till högsta ligan…vi återkommer med intervjuer..inifrån!

REDAKTIONEN

Det behövdes nya pipor i hjärtat på redaktören och Sveriges sjukvård bistod på bästa sätt! Det är dock en tid kvar till att kunna köra för full maskin men…det går åt rätt håll!

De nya piporna togs ifrån vänster ben men först sågade man upp bröstkorgen för att komma åt hjärtat! Man känner stor tacksamhet inför de som utbildar sig och räddar livet på folk!
P.S Redaktionen skickar läkande tankar till Uffe Rådbjer som också ligger inne på sjukhus, med svåra ryggsmärtor!

2 thoughts on “Redaktionen snart tillbaka med rapporteringar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.