TISDAGSRYSARE

ALLTVÅAN

HANINGE, Ludde Zettervall: -Nej inga poäng idagj. Första perioden spelar vi precis som vi vill. Andra och tredje är vi för dåliga. Det är mitt ansvar att få det att funka och det får jag inte. Tack för ikväll.

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist: -Gameplan var först och främst att inte ta dåliga utvisningar och det gick ju inte så bra i första, men i 5-5 tycker jag vi var bättre i första sedan får vi pp och gör det jätte bra med 3 raka sedan som vanligt blir vi lite heta och slarvar till det men stänger ner bra och 3 poäng så nu blir det i alla fall seriefinal hemma mot Nacka på fredag så nu vila en dag sedan på det igen

……………

NACKA,
Daniel Enbacka: Tack! Tre viktiga för att hålla oss uppe i ledningen! Precis som när serien vände så vände också vårt spel, vi går från att både göra och släppa många mål till att vara snåla åt båda hållen! Men bara det leder till poäng på saldot för laget så duger båda! Wasing på backen och Räven #11 spelar båda bra! Ryktet säger att kommunen ska dra fiber 2025!
Philip Fornes: -Vill tillägga att våra målvakter verkligen klivit fram och båda levererar på riktigt hög nivå just nu! Det ska vi vara glada för.
Kjell Svensson:

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: Tjena Första 21 minuter är inte tillräckligt bra och det håller inte mot ett lag som Nacka. Resten av matchen är bättre och vi krigar som djur men har inte rätta flytet. Enligt spelarna så har vi en puck inne i slutsekunderna men tyvärr så har vi inte domsluten med oss någon gång. Vi får ingenting med oss men åker själva på tuffa utvisningar, vilket gör att spelarna blir frustrerade när det inte finns någon konsekvens i domsluten. Men solen går upp imorgon med.

……….

LIDINGÖ, Martin Pilö: -Tja! Så här har det sett ut många matcher denna säsong. Tycker vi är bra med och bör vara i ledning. Sen släpper vi till ett par enkla baklängesmål och får jobba i uppförsbacke, vilket blir mentalt påfrestande. Vi behöver tighta till oss nu i avslutningen av serien för att börja plocka poäng.

GÖTA, Jörgen Hägg: -Skönt med 3p.
Tycker vi gör det stabilt men långt ifrån bra.
Spelar dom lite i händerna för mycket. Dom är skickliga på utnyttja det. Annars tycker jag vi har ganska bra koll på det.
Tråkigt tränarsvar, när vi spelar som ett lag så tycker jag ingen sticker ut.

………..

FLEMPAN, Daniel Despotovic: -Tack. Hahaha, skriker aldrig på dom Vi gör en bra första period Lite sämre andra och tredje men skönt med 3 poäng ”Undrar bara när Tumbas sportchef ska ”kissa på oss ” ?
Viktor Koskinen: -Tjena! Tack. Ja skönt att hålla det löftet, ja än kan gubben! Vi spelar bra i en period sen tappar vi fokus och drar på oss alldeles för många utvisningar men vi har ett bra boxplay-spel och viktigt att gnugga sånt också.

Viktor Koskinen utlovade i sitt nyårslöfte minst ett mål till under säsongen vilket han infriade ikväll.
Ett macho-mål som troligen ledde till kostymbyte och en färd till Stureplan?

TUMBA, Andreas Norstedt: -Hej Ja, det går lite trögt med målskyttet. Tycker vi har en del bra lägen men man måste vara där också. Jag måste hitta en väg till farten i vårat spel där vi har våran styrka. Som jag känner att vi tappat lite de senast matcherna. Nya tag på lördag mot Haninge.


FORTS A

SPÅNGA, Niklas Lundqvist: -Det är en riktigt bra hockeymatch ikväll, där missade du något Pelle! Slutspelskaraktär på matchen med känslor och högt tempo. Det märktes att matchen betydde mycket för bägge lagen i kampen om strecken. Tierp står för ett hårt jobb och en väldig skridskoåkning över 60 minuter vilket till slut ger ut sin rätt. De har gjort sig förtjänta av första platsen och bakvägen till play off! Vi behöver återigen få utdelning och resultat på vårt stundvis spelövertag och prestation. Surt ikväll, men vi får lära oss och bli bättre inför de tre avslutande matcherna i serien. Spånga Hockey ska inte till negativt kval!

TIERP, Stefan Andersson: -Jag har sagt det förut och säger det igen…vi hittar vägar att vinna! Spånga gör en bra match och de ledde med 2-1 och hade bud på 3-1 också..hade de fått in den pucken vete tusan hur det hade utvecklat sig.
Jag är stolt över mina träningsvilliga killar som faktiskt kör slut på motståndarna i långa loppet. Idag kliver dessutom nya målskyttar fram vilket glädjer oss väldigt mycket, ju bredare trupp, desto bättre.

………..

RIMBO:

VIGGBYHOLM, Thomas Ekfeldt:-Yes, tufft läge i truppen men vi krigar på den här säsongen. 2 bra mv på plan igår, vår Gurra rena väggen. Hoppas hälsan är i behåll och att du mår bra👍

FORTS B

ÅKER, Mikael Ericson: -Vi är ruggigt besvikna över vad vi presenterar i denna match. Vi tränare får ta på oss att vi inte kommer upp i den inställning vi ska ha mot Hammarby. Vi började bra men efter att vi tar ledningen så sjunker vi ner i fart, vilja och intesitet. Laget som ville mest och hade bäst inställning vann som det brukar vara i den här jämna serien. Bara att bryta ihop och resa sig ännu starkare.

HAMMARBY, Jonas Fredmark:-Lite försiktigt första fem.
Sen börja vi jobba oss in.
Stängde mitten o fick övertag.
Spela riktigt bra o disciplinerat dom sista 55 min.
Bra utdelning på linan Lindahl Mattson Felix som gör 3.

………………

NYNÄSHAMN, Robert Spath:-Kan inte glädja mig åt en poäng just nu, blev tungt med tre/fyra utvisningar mot slutet som dom till slut fick utdelning på. Tungt just nu men ny dag imorgon!

TRÅNKAN, Per Sjöberg:-Så jäkla skön och viktig seger. yes tur att det finns lite rutin i laget också, vi spelade bättre mot Bajen sist, men vi lyckades vinna ändå idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.